Duzo zwlekalem z kupnem ale moge szczerze polecic ten telefon da sie odtwarzac mp3 i np. pisac smsy itp. robi fantastyczne zdjecia wkoncu 2mpx
Telefony
Re: Telefony
Ja jestem szczesliwym posiadaczem SAMSUNGA E900
Duzo zwlekalem z kupnem ale moge szczerze polecic ten telefon da sie odtwarzac mp3 i np. pisac smsy itp. robi fantastyczne zdjecia wkoncu 2mpx
- RealGoodSatan
- Użytkownik
A ja mam Motorolę C550 od przeszło 3 lat
Co prawda się rozpada a pieniądze na nowy tel są zaoszdzędone, jednak nie mogę znaleźć modelu na moją miarę
Podoba mi się SE W200 ale na tego mnie nie stać

PZDR
PZDR
-
Lucyferek
a ja w chwili obecnej posiadam NOKIE 6288 + 1 GB karta Kinston
telefon praktycznie ma wszystkie potrzebne funkcji a sluchaki sa bardzo dobrej jakosci
telefon praktycznie ma wszystkie potrzebne funkcji a sluchaki sa bardzo dobrej jakosci
-
budzik06
ja posiadam tyrzy nokia 6630 plus karta 512mb,nokia 6680 plus karta1gb i nokia 3250 plus karta 1gb
Ja posiadam Motorole e398/e1 z softem BlueMoto '07+ karta pamieci 64 mb, telefon fajny ale czesto sie zwiesza 
Sony Ericsson K510i
-
Lacus Mortis
Nokia 5300
i sagem mxy5 czy cos takiego aa i nokia 6100 ale te dwa ostatnie to na impry tylko uzywam
:mrgreen:
-
Matt Revi