Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
humik

Re: Zainteresowania

Post autor: humik »

hmmm...u mnie jak u każdego :P
ale żeby sie nie powtarzać to napisze że lubie sporty siłowe a interesuje mnie nasze kochane Wojsko Polskie :D :mrgreen:
qweer

Post autor: qweer »

Sport a konkretniej wszystko co zwiazane z mym klubem ukochanym: mecze, wyjazdy etc.. :)
darklighter

Post autor: darklighter »

No to teraz kilka słów o mine....Interesuje się:Muzyka,sport,motoryzacja,film i wszystko co jest związane z komputerem....
Guciu

Post autor: Guciu »

Interesuję się : muzka , film , sport :)

P O Z D R O
dj kAEmel

Post autor: dj kAEmel »

Interesuje sie muzyką i sportem ! ! !

Pozdrawiam ! ! !
Awatar użytkownika
bloszu
Nowicjusz

Post autor: bloszu »

MOja Pasja to sport , Komputery,Motoryzacjia, Internet, Muzyka... :D :D
Asiorus

Post autor: Asiorus »

Moje zainteresowania nie są zbyt obszerne... Interesuje mnie tanic, muzyka, sport (piłka nożna tesh) a poza tym lubię chodzić na impreSssSki :) :?
rafalz

Post autor: rafalz »

Moje zainteresowania: Głownie muzyka, sport (pilka nozna, koszykowka i siatkowka => w to gram, a tak to ze sportu interesuje sie wszystkim po trochu :D :D) , troche motoryzacja, zakupy przez neta.

Muzyka: głownie klubowa, tylko ta mnie kreci i przy tej najlepeij sie bawie :D :D

POZDRO :)
Filu

Post autor: Filu »

Interesuje sie sportem a w szególności piłką nożną w którą zreszta gram w klubie sportowym a ponadto muzyką :)
Glimpse

Post autor: Glimpse »

Interesuje sie muzyka głównie dance ,techno a ponato informatyka (której ucze sie w szkole z racji mojego profilu mat-inf)
tmster

Post autor: tmster »

Ja interesuje się motoryzacją, muzyką, informatyką, modelarstwem
sankusWW

Post autor: sankusWW »

Zainteresowania mam ogólne. Ale najbardziej ineresuje mnie muzyka :lol: Uwielbiam techno a w szczególności Hardstyle :twisted: Interesuje sie również zajebistą dyskoteką Wyższy Wymiar w Katowicach :o Mega imprezy wypasiony klimat ZAPRASZAM :D
MaRPol

Post autor: MaRPol »

JA interesuje sie muzyka amatorsko oczywiscie ;] ale najbardziej lubic techno Pop & od czasu do czasu Dance 8)
ODPOWIEDZ