ale żeby sie nie powtarzać to napisze że lubie sporty siłowe a interesuje mnie nasze kochane Wojsko Polskie
Zainteresowania
-
humik
Re: Zainteresowania
hmmm...u mnie jak u każdego 
ale żeby sie nie powtarzać to napisze że lubie sporty siłowe a interesuje mnie nasze kochane Wojsko Polskie
:mrgreen:
-
qweer
Sport a konkretniej wszystko co zwiazane z mym klubem ukochanym: mecze, wyjazdy etc.. 
-
darklighter
No to teraz kilka słów o mine....Interesuje się:Muzyka,sport,motoryzacja,film i wszystko co jest związane z komputerem....
-
Asiorus
Moje zainteresowania nie są zbyt obszerne... Interesuje mnie tanic, muzyka, sport (piłka nożna tesh) a poza tym lubię chodzić na impreSssSki
-
rafalz
Moje zainteresowania: Głownie muzyka, sport (pilka nozna, koszykowka i siatkowka => w to gram, a tak to ze sportu interesuje sie wszystkim po trochu
) , troche motoryzacja, zakupy przez neta.
Muzyka: głownie klubowa, tylko ta mnie kreci i przy tej najlepeij sie bawie

POZDRO
Muzyka: głownie klubowa, tylko ta mnie kreci i przy tej najlepeij sie bawie
POZDRO
-
Filu
Interesuje sie sportem a w szególności piłką nożną w którą zreszta gram w klubie sportowym a ponadto muzyką 
-
Glimpse
Interesuje sie muzyka głównie dance ,techno a ponato informatyka (której ucze sie w szkole z racji mojego profilu mat-inf)
-
sankusWW
Zainteresowania mam ogólne. Ale najbardziej ineresuje mnie muzyka
Uwielbiam techno a w szczególności Hardstyle
Interesuje sie również zajebistą dyskoteką Wyższy Wymiar w Katowicach :o Mega imprezy wypasiony klimat ZAPRASZAM 
-
MaRPol
JA interesuje sie muzyka amatorsko oczywiscie
ale najbardziej lubic techno Pop & od czasu do czasu Dance