Czy przespałbyś się z osobą powyżej?

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Re: Czy przespałbyś się z osobą powyżej?

Post autor: Jonek9FCB »

No dobra ;p Alle niektóre ćmoki zamiast zajebistego,wysokiego,ponoć przystojnego i umięśnionego gdzie nie gdzie chłopa wolą po prostu dziewczynę :(;( :| ;p ;/ xD :D ;p I nic na to nie poradzę :( ;p Btw. Kalkuluję wszystkie za i przeciw xD :p :D ^D^ ;p :]
dawraw14

Post autor: dawraw14 »

Ciekawe o kim mowa z tym zajebistym wysokim ,przystojnym i umięśnonym chłopem , ale faktycznie masz rację wolę dziewczynę niż chłopaka :D poczekajmy co Stanley napisze i sie zobaczy co i jak :)
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Aha, czyli nie mam nic do gadania? :D
dawraw14

No jakby tak jakby , bo i tak idziesz z nami , z Jonkiem też albo i bez niego :D
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Hehe...aha...to nie jest tak jakby...tylko cholercia - tak, nie mam nic do gadania :D
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Nie daj się Paulina ;p Tupnij nogą i powiedz,że nie idziesz xD ^D^ ;p :D :] ;p Nie daj się sprowadzić do kobiety z przed kilkunastu-kilkudziesięciu lat :] ;p Wszyscy muszą wiedzieć kto tu rządzi :lol: ;p :D xD A jeśli się nie zgodzisz to ja się biorę za chłopaków ^D^ ;p :D :] ;p Btw. Ojejcia...nie wiem ;p xD
dawraw14

Jonek , ty mi tu nie buntuj dziewczyny przeciwko nam :D zrobi jak będzie chciała
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

W kwestii, kto tu rzadzi czuje jakis podtekst...ironiczny :D nie bede nikogo wybijać z rytmu ze rzadza oni...maja satysfakcje, ze tak jest - a jest zupelnie inaczej...i Ty kolego do tego sie zaliczasz - samiec, to samiec bez względu na to czy ma blada czy z solarki dupe :D Nie zgodzę? - hmmm...ja narazie niewiem na co...a jak ladnie poprosza...to wiesz kto to wie, haha :D

btw. moze tak, moze nie :D
dawraw14

Oj my już cie ze Stanleyem przekonamy :)
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

hmmm, brzmi prawie kusząco :D nic tylko czekać na Wasze "przekonywania" :D
Awatar użytkownika
Jonek9FCB
Specjalista

Jeb jaka dyplomatka xD ;p :D Oni chcą to co jest w temacie ;p Więc nie kręć jeszcze specjalnie jak każda kobieta xD ;p Btw. nie wiem ;p Poszczę troche,więc się zastanawiam :lol: xD :p :D :] ;p
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Trocge mnie nie bylo i juz Jonek cos kombinuje :D . Nie wiem jak ty Dawid ale ja jestem za tym zeby Jonek znalazl sobie jakiegos mlodego opalonego od stop do glow chlopca. My tymczasem zajmiemy sie Paulina (...juz sie prawie zgodzila..:p). Im szybciej sie dogadamy tym wieksze prawdopodobienstwo, ze Paulina sie nie rozmysli :D (kazdy wie jakie sa kobiety - dzisiaj tak - jutro nie ;)
dawraw14

Laska z Jonkiem , niech se szuka kogoś innego :D no to Paulinko szykuj sie :D
ODPOWIEDZ