Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
owieczka

Re: Zainteresowania

Post autor: owieczka »

Moje zainteresowania:
- muzyka
- granie na djembe (bęben)
- koszykówka
- lubię jeździć na rolkach i łyżwach
- uczęszczam na harcerstwo
- lubię majsterkować :)
scyzoryk86

Post autor: scyzoryk86 »

Moje zainteresowania:

- muzyka < praktycznie wszystko prócz zał czyli metalu:/ >

- sport < piłka nożna sitkówka >

- dziewczyny <..... >

- baletowanie < imprezki , balangi , tańce.%%%.. >

-Tv

i chyba ostatni juz odnośnik ale za to najważnijeszy

- KORONA KIELCE - mój konik
Awatar użytkownika
sabanek
Użytkownik

Post autor: sabanek »

muzyka
dziewczyny
sport
komputery
cocacola

Post autor: cocacola »

Poza muzyką i jej tworzeniem (nieprofesjonalnie oczywiście) lubię webmajstering, dziennikarstwo.
Johny Blanco

hmmm

Post autor: Johny Blanco »

Muzyka :D
Filmy
Dyskoteki
Samochody
Piłka nożna (FreeStyle soccer)
kasiulek90

zainteresowanko:)

Post autor: kasiulek90 »

więc do do moich zainteresowań..DANCE DANCE DANCE!!! to moja pasja,w końcu tańczy się te 9 lat 8) drugie to snowboard,w sumie uczę się i to od niedawna,ale wiem,że to moja druga pasja będzie :) dodatkowo uwielbiam zwierzaczki :D i jak wszytski chyba dziewczyny;fajnych facetów.. :P 8) pzdr & buziakensy faor all!!!
Panna Nikt

Post autor: Panna Nikt »

*Historia
*Muzyka
*Pilka nozna i siatkówka
m_nika
Nowicjusz

Post autor: m_nika »

Hmmm przede wszystkim imprezy najlepiej jakies dobre domówki ale dyskoteką, gdzie fajna muze puszczaja tez nie pogardze :P uwielbiam tanczyc i podobno niezle mi to idzie szczegolnie jak slysze jakas czarna muze to mnie nosi ajjj kocham te klimaty :D no a jesli chodzi o jakies konkretniejsze zainteresowania to oczywiscie muzyka muzyka i jeszcze raz muzyka :) slucham 30 godzin na dobe :wink:
Anka

Post autor: Anka »

Dobra muzyka trance (bez vocalu), horrory (Kinga, Koontza, Mastertona), topienie się w basenie ;) imprezki, psy.
tomek669

Post autor: tomek669 »

Słuchanie muzy (najczęściej House i Punk Rock :mrgreen: ). Szalenie na moim maleństwie (Piaggio Nrg Extreme). Czasami gdy mam dobry humor zabiore się za jakiś rmx. 8)
KaShiAa
Weteran

Post autor: KaShiAa »

jesli chodzi o mnie to piłka nożna, piłka ręczna, biegi, koraliki MUZA nio i taniec :D :P
Dave09

Post autor: Dave09 »

-sport
-muzyka
-informatyka
-gry
-TV
Zielona

Post autor: Zielona »

moje zainteresowania: joga, jesli chodzi o komputery to maniakiem jestem (siedzie na serverze irc.mindforge.org od niecalych dwoch lat) oraz maniakiem gier komputerowych typu rpg jak znikne na kilka dni znaczy sie ze gram :D ale wroce :P , oprocz tego muzyka no to rzecz jasna glownie rock, gotyk, metal, celtycka, dobry trance; uwielbiam filmy Kinga..chyba juz wszystkie ogladalam jakie byly do zassania :D , fantastyka w postaci dobrej ksiazki i filmu rowniez, lubie tez anim japonskie i animacje komputerowe, z racji zawodu uwielbiam konwersacje z ludzmi ;)
ODPOWIEDZ