Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
aga1

@aga1

Post autor: aga1 »

ja lubie piec placki i dogrą muze
Sir_Giurek

Re: Zainteresowania

Post autor: Sir_Giurek »

Interesuje sie programowaniem (VB i troche C++. "Liznalem" tez lekko programowanie GBA w C), ostatnio probuje bawic sie 3d (Maya 7), ale efektow wiekszych jeszcze nie ma ;) Ucze sie grac na gitarze elektrycznej (od paru miesiecy, wiec tez jeszcze brak wiekszych efektow :D ), a od pewnego czasu uczeszczam na karate (bardzo fajna sprawa). Uwielbiam czytac ksiazki (glownie fantastyke, moja ulubiona seria jest Dragonlance - szczegolnie ksiazki autorstwa Margaret Weis i Tracy Hickman. Ostatnio mocno wkrecilem sie w ksiazki Stephena Kinga - wlasnie czytam "Skazani na Shawshank". Film byl super, ksiazke jeszcze lepsza. Dopiero co przeczytalem tez ksiazke polskiego fantasty, Feliksa W. Kresa pt. "Pieklo i Szpada" i musze przyznac, ze jest kawal porzadnej lektury. Uwielbiam tez cykl Recluce - arcydzielo fantasy :) ), absolutnie kocham gry RPG (moimi ulubionymi tytulami sa "Might and Magic 7" oraz "Baldur's Gate 2". Obecnie czekam na Final Fantasy 3 na NDSa - premiera w Europie juz w maju) i slucham metalu (In Flames, Satyricon, Epica i inne). Bardzo lubie tez muzyke celtycka. Dodatkowo jestem kinomanem (moim ulubionym filmem jest chyba "Braveheart", ale nie jestem pewien, bo naprawde jest sporo niezlych tytulow) i uwielbiam wszystkie skecze i pelnometrazowki Monty Pythona. Nie jestem wielkim fanem anime, ale to raczej dlatego, ze malo znam, a w polskiej telewizji to glownie jakies pokemony, czy dbz lecialo... Ostatnio odkrylem jednak krotka serie Elfen Lied (13 odcinkow) i bardzo mi sie spodobalo (mocno krwawe, ale fabula tez fajna i calkiem niezle zarysowane postacie. A sama animacja genialna.). Kumpel dal mi tez ostatnio na DvD "Hellsing" (podobno fajne), ale jeszcze nie mialem czasu tego obejrzec. Hmm... chyba z grubsza wszystko :)
Zielona

Post autor: Zielona »

Sir_Giurek pisze:Interesuje sie programowaniem (VB i troche C++. "Liznalem" tez lekko programowanie GBA w C), ostatnio probuje bawic sie 3d (Maya 7), ale efektow wiekszych jeszcze nie ma ]

hmm a Ty jestes moze moim bratem? :D hmmm bylabym bardzo zainteresowana ta animacja co mowisz? jest gdzies do pobrania? torrent lub emule....muzyka celtycka tez ...ograniczona jestem tylko do Loreeny McKennitt jak narazie nio ale to klasyczno-celtycka i jakies tam skladanki...odezwij sie brat :P
Sir_Giurek

Post autor: Sir_Giurek »

Zielona pisze:hmm a Ty jestes moze moim bratem?:D
Moze nas po narodzinach rozdzielili ]hmmm bylabym bardzo zainteresowana ta animacja co mowisz? jest gdzies do pobrania? torrent lub emule[/quote]
Hmm... na pewno gdzies jest, ale nie wiem gdzie :P Obecnie mam zbyt zabezpiecozna siec i nie moge nic z torrentow ani eMule sciagac :/ A czasu na bawienie sie z tym raczej nie mam. Moglbym sprobowac jakos udostepnic Ci ta wersje jaka mam (nie wiem jak, ale dla chcacego nic trudnego ;) ), ale ona jest japonska z hiszpanskimi subami, wiec trzebaby jeszcze odpowiednie polskie napisy znalezc. Jesli Ci to odpowiada to ok (moge nawet wziac na siebie szukanie polskich subow).
Zielona pisze:...muzyka celtycka tez...
Niedlugo postaram sie zripowac plytke Celtic Spirit, mam nadzieje, ze mi sie uda jeszcze w tym tygodniu (wlasciwie to do soboty powinienem to zrobic).
Zielona pisze:odezwij sie brat:P
Coz... od razu po przeczytaniu Twoich zainteresowan dodalem Cie na gg (ale jestes niedostepna - chyba, ze tak samo jak ja zawsze na niewidoku siedzisz ;) ).

Przepraszam za maly offtopic, reszte zostawie na PW i gg :)
Zielona

Post autor: Zielona »

Niedlugo postaram sie zripowac plytke Celtic Spirit, mam nadzieje, ze mi sie uda jeszcze w tym tygodniu (wlasciwie to do soboty powinienem to zrobic)
wiesz moze dcc Ci zadziala...na tym servie co Ci poslalam nazwe w privie...jeslii masz ochote wejsc to zapraszam..ja do tego czasu poszukam na wlasna reke ..moze uda mi sie cos znalesc...mam stronke do mang gdzie moga byc te polskie napisy ale to musze poszukac linka :) pozdrawiam i dzieki za szybka reakcje;P
baran0001

Post autor: baran0001 »

czesc jestem baran0001 a mowia o mnie kuba lub baran lubie muze elektroniczna a zwlaszcza dj quicksilver lubi go ktos :D
Viol:)

Post autor: Viol:) »

mnie interesuje muzyka , malarstwo , sport< siatkówka, piłka rączna, koszykówka, pływanie> :D
Awatar użytkownika
Iza
Ekspert

Post autor: Iza »

Hej!
Ja posiadam wiele zainteresowań ale nie będę ich wszystkich wymieniać, podam pare z nich: - słuchanie muzy w wolnych chwilach na kompie, fonie
- taniec nowoczesny
- dyski , stroboskop itp. to jest liga!
-czytanie czegoś ciekawego np. gazet, książek itp.
To było kilka moich zainteresowań które wymieniłam.
Pozdro 4 all
Dudka

Post autor: Dudka »

Mmm.. moje zainteresowania. Lubie muzykę, taniec i rysowanie. Tancze dość nietypowy rodzaj tanca bo polski folk to znaczy obereczki i krakowiaczki :D ale ja wam mowie.. to wciaga!
piotr18011

Post autor: piotr18011 »

Moje zainteresowania... Rower, komputery, piłka nożna - zawsze przy tych czynnościach (i nie tylko) słucham muzykę. Po prostu nie rozstaje sie z nią na krok. Dlatego jestem na tym forum...
norkaa92

Post autor: norkaa92 »

Ja głownie interesuję się tańcem , śpiewem i muzyką , ale również uwielbiam czytać książki.Wprost połykam je bardzo szybko.Czasem nawet w jeden dzień przeczytam 20 stron :P
Qbasss

Post autor: Qbasss »

1. Warhammer FB - gra bitewna, nie komputerowa! Gra sie własnoręcznie malowanymi figurkami
2. Role playing game (RPG) taka jakby gra mówiona... na wyobraźnie
3. Rower
4. Gra bloodwars, gra internetowa dostępna dla każdego i to za darmo, tzn. jeśli ma internet
Co dziwne nie przepadam za bardzo za komputerami, najczęściej wchodze tylko na GG i BW...
Na forum zarejestrowałem się dlatego że chciałbym wreszcie zacząć słuchać muzyki, ale niestety nie moge się na rzadną zdecydować...
:P :P
DJ_RAFO

witam

Post autor: DJ_RAFO »

witam ja jestem dj rafo i interesuje sie muzykom i wogule praktycznie wszystkim pozdrawiam
ODPOWIEDZ