hej jeestem nowy interesuje sie gsmania, komuterami, elektronika, pilką nozną (troche gram ) oprócz tego dziewczyny oczywiscie mnie interesują hmm i jeszcze jestem maniakiem ET
Interesuje sie sportem extremalnym jak i bardziej spokojnymi np. piłka nożna, siatkówka czy też poker / snooker Dziewczyny, szybkie samochody i oczywiscie bycie na kazdym meczu mego ukochanego klubu
Tak jak chyba wszyscy na tym forum interesuję sie muzyką. Śpiewałem w chórze, wygrywałem konkursy piosenki. Niestety teraz już nie śpiewam w chórze i nic nie wygrywam. A szkoda. Teraz tylko myślę nad tym jak się dalej rozwijać w kierunku muzycznym. Będzie to trudne, ale dam radę Tak myślę... No i muzyka to przede wszystkim pop-rock, pop, czasami techno, hip-hop. Najbardziej lubię słuchać i śpiewać piosenki liryczne. Słucham piosenek z sensem. Potem lubię myśleć i wysuwać jakieś przekazy z piosenek. Moim idolem jest i będzie Śp. Marek Grechuta, któremu dziękuje za wszystkie piosenki, które stworzył. Zajmuję się także nad rozmyślaniem sensu życia i czerpaniem z niego wszystkiego co najlepsze Jest jeszcze piłka nożna no i płeć
piękna rzecz jasna