Zabawa w "Dokończ zdanie"

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
DJ FIGA

Re: Zabawa w "Dokończ zdanie"

Post autor: DJ FIGA »

.... zaplanował skok na ważywniaka, żeby ukraść jabka i zrobić sobie bimber z czarnej porzeczki, żeby chadzać na piesze wycieczki, bo bimber jest lepszy od wina.... :P
monika85

Post autor: monika85 »

... co wiadomo od stuleci, ale dowiedział sie o tym dopiero od szlonej babcii" ktora co wieczór....

ps a co do wyobrazni.... hehhe jest dobra :wink:
DJ FIGA

...oglada playboy'a z myślą że sie załapie na impreze lecha do shak'a , ale tak się stało...
R.o.c.k.M.a.N

Post autor: R.o.c.k.M.a.N »

...że babunia ma zakaz wjazdu na wszelkiego rodzaju imprezy masowe dlatego że po sterydach z maślanką ma schizy i robi wielki rozp...dol tak więc musi...
Kasior

Post autor: Kasior »

wyjechać na wczasy z wujkiem samo zło na bezludnej wyspie, na któej znajduje się...
R.o.c.k.M.a.N

...Nina Terentiew i...
DJ FIGA

....Lechy i Jarki Kaczyńskie,które pobijały ze Stachem rekord obalania 0,5 litra i wygrał...
Buffalo

Post autor: Buffalo »

.. Oczywiscie Buffalo ;p ktory terenuje tak przez 3 lub nawet mniej dni :D i potem wypowiada sie na ...
R.o.c.k.M.a.N

...ambonie w kościele jak to lubi chodzić w sukienkach i że ksiądz pędzi najlepszy bimber na swiecie ale ogólnie to...

:wink: "mam nadzieje że się nie obrazisz bo to żarcik" :wink:
DJ FIGA

....go jaja swędzą i stara mu szczątką drucianą targa, więc nie jest on pizdochlastem, ale...
Buffalo

Post autor: Buffalo »

zawsze bedziemy pisac w tym temacie poniewaz....

tomaso wiem ze to do jaj :P a ksiedza i tak nie lubie :P
figa mam nadzieje ze to nie o mnie :> bo za to to bym sie juz pogniewal !!
R.o.c.k.M.a.N

..po 1 dlatego ze Buffalo nie da nam spokoju ["...a my się go boimy na palcach chodzimy jak się w kurw...i będzie dym" :lol: a po 2 ...
DJ Focus

Post autor: DJ Focus »

...to kazdy tutejszy czlowiek jest na tyle madry ze wie ze ziemniaki rosna na drzewach a slonie lataja dlatego tez...
ODPOWIEDZ