Zabawa w "Dokończ zdanie"
-
DJ FIGA
Re: Zabawa w "Dokończ zdanie"
.... zaplanował skok na ważywniaka, żeby ukraść jabka i zrobić sobie bimber z czarnej porzeczki, żeby chadzać na piesze wycieczki, bo bimber jest lepszy od wina.... 
-
monika85
... co wiadomo od stuleci, ale dowiedział sie o tym dopiero od szlonej babcii" ktora co wieczór....
ps a co do wyobrazni.... hehhe jest dobra
ps a co do wyobrazni.... hehhe jest dobra
-
DJ FIGA
...oglada playboy'a z myślą że sie załapie na impreze lecha do shak'a , ale tak się stało...
-
R.o.c.k.M.a.N
...że babunia ma zakaz wjazdu na wszelkiego rodzaju imprezy masowe dlatego że po sterydach z maślanką ma schizy i robi wielki rozp...dol tak więc musi...
-
Kasior
wyjechać na wczasy z wujkiem samo zło na bezludnej wyspie, na któej znajduje się...
-
DJ FIGA
....Lechy i Jarki Kaczyńskie,które pobijały ze Stachem rekord obalania 0,5 litra i wygrał...
-
Buffalo
.. Oczywiscie Buffalo
ktory terenuje tak przez 3 lub nawet mniej dni
i potem wypowiada sie na ...
-
R.o.c.k.M.a.N
...ambonie w kościele jak to lubi chodzić w sukienkach i że ksiądz pędzi najlepszy bimber na swiecie ale ogólnie to...
"mam nadzieje że się nie obrazisz bo to żarcik" 
-
DJ FIGA
....go jaja swędzą i stara mu szczątką drucianą targa, więc nie jest on pizdochlastem, ale...
-
Buffalo
zawsze bedziemy pisac w tym temacie poniewaz....
tomaso wiem ze to do jaj
a ksiedza i tak nie lubie
figa mam nadzieje ze to nie o mnie :> bo za to to bym sie juz pogniewal !!
tomaso wiem ze to do jaj
figa mam nadzieje ze to nie o mnie :> bo za to to bym sie juz pogniewal !!
-
R.o.c.k.M.a.N
..po 1 dlatego ze Buffalo nie da nam spokoju ["...a my się go boimy na palcach chodzimy jak się w kurw...i będzie dym"
a po 2 ...
-
DJ Focus
...to kazdy tutejszy czlowiek jest na tyle madry ze wie ze ziemniaki rosna na drzewach a slonie lataja dlatego tez...