Programy p2p
-
Basse Creator
-
shitmen
Re: Programy p2p
ja osobiście to tego typu szamba nie uzywam ...wole p2m niż p2p a jak już bym musiał to tylko bit comet
-
xnika113
Ja używałam Shareazę i byłam z niej zadowolona, gdyż można było ściągać szybko i od kilku użytkowników. Niestety, po formacie kompa juz nie mogę jej zainstalować. Ale polecam. I także polecam wziąść razem z nią antywirusa avast!, gdyż wszystkie wirusy wykrył z Shareazy
Ale co tam... xP Jak ktoś ma dobrego antivira, to wszytko wykryje... xP
- RealGoodSatan
- Użytkownik
A u mnie eMule Plus v1.2b, ale już wyjaśniam dlaczego:
1.Moze i wolno ściąga, ale znajdziecie tam wszystko
2.Ja wyjeżdżam na bardzo długie okresy (np. tydzień) i wiem że mogę go zostawić a on ani się nie zawaiesi ani sam nie wyłączy (jak to np. działo mi się z BearShare)
3.Jako że nie ściągam żadnych super hitów, a tylko rarytasy to z niego naprawdę można korzystać
4. Co prawda wkurzają ostro spamerzy, ale to jeden z niewielu minusów
PZDR
1.Moze i wolno ściąga, ale znajdziecie tam wszystko
2.Ja wyjeżdżam na bardzo długie okresy (np. tydzień) i wiem że mogę go zostawić a on ani się nie zawaiesi ani sam nie wyłączy (jak to np. działo mi się z BearShare)
3.Jako że nie ściągam żadnych super hitów, a tylko rarytasy to z niego naprawdę można korzystać
4. Co prawda wkurzają ostro spamerzy, ale to jeden z niewielu minusów
PZDR
-
ozymandiasz
dla mnie siec bittorrent jest od kilku lat na pierwszym miejscu - najszybsza predkosc pobierania, ogromny zasob plikow i najlepsi ludzie 
-
ginek
Ares i FlashGet, czasem Bear Share bo na nim mam dobry transfer, lepszy niz na innych programach
pozdro