moim zdaniem zalezy od tematu ....jak mam temat orginal mix gdzie wrzucam np 5 nutek no to dziwne ze pomieszam z rmx np RS .....jesli jest jakas konkretna klasyfikacja ktora nie pozwala np mieszac czegos z czyms no to chyba jasne ze beda dwa posty.......w ciagu dnia...tyle na ten temat panie Moderatorze Dyzm4ale jak masz zamiar w ciagu dnia dać 10 nutek to zrób to lepiej w jednym temacie a nie zakladaj 10 osobnych bo jest syf...!!
Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
-
Zielona
Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
Zielona, W takim razie znajdz mi taka osobe która właśnie tak robi.. że sobie dzieli dane utwory... Jakoś się nie spotkałem z takim tematem...!! Zresztą w regulaminie jest jasno napisane...!
-
Zielona
to zapraszam do moich postow w takim razieDyzm4 pisze:Zielona, W takim razie znajdz mi taka osobe która właśnie tak robi.. że sobie dzieli dane utwory... Jakoś się nie spotkałem z takim tematem...!! Zresztą w regulaminie jest jasno napisane...!
ee wszystko powinno byc w jednym poscie..pozniej trzeba sie naszukac 
Zielona, Jakos ciężko było mi się dopatrzeć postu, który jest podzielony na różne gatunki...!
I tak pozostaje...!!ee wszystko powinno byc w jednym poscie..pozniej trzeba sie naszukac
-
Zielona
hmmm wogole co Wy gadacie?? z czym naszukac?? jak szukasz np w dziale trance itp no to widomo ze zwykle w opisie pisze trance...techno lub jeszcze cos innego albo np nutki takiego i takiego kolesia...albo rmx itp nie kumam z czym tu problem odnosnie szukania........ja nie widze zadnego problemu. a pozatym to ja mowilam o czyms zupelnie innym .....zle szukales w takim razie bo ja ci takie posty moge wkleic bez problemu....np rozne utworki jakis tam dj polaczone ze soba motywem...wiec?...proponuje wejsc w dzial i dokladniej spojrzec...Dyzm4 pisze:Zielona, Jakos ciężko było mi się dopatrzeć postu, który jest podzielony na różne gatunki...!
I tak pozostaje...!!ee wszystko powinno byc w jednym poscie..pozniej trzeba sie naszukac
no zobaczymy :]Dyzm4 pisze:I tak pozostaje...!!
ale patrzac teraz na forum to niezły sie zrobil bałagan
- Konstantyn XI
- Klubowicz
Czy jest to winna adminów czy modów????
tak właśnie bałaganią userzy fora
tak właśnie bałaganią userzy fora
Admina kilka dni nie ma to userzy spamująasta pisze:ale patrzac teraz na forum to niezły sie zrobil bałagan
-
SemiCom
thomas_bronzwaer-constellation_(john_ocallaghan_remix)-versace_muzikum.pl.mp3
Chomik, dlaczego ten post został usuniety sie pytam i czy mody potrafia posługiwac sie uprawnieniami ?
.. ktos albo nie potrafi czytac ... bo teraz komletnie tego nie rozumiem
Chomik, dlaczego ten post został usuniety sie pytam i czy mody potrafia posługiwac sie uprawnieniami ?
z tego co pamietam kawalek mial dluga nazwe i na speedyshare nie bylo przez to widocznego adresu forum.Player[1 pisze:]thomas_bronzwaer-constellation_(john_ocallaghan_remix)-versace_muzikum.pl.mp3
Pewnie ktos go wywalil omyłkowo (lub mp3 zawierala tagi innej strony)
-
petertabak
- Nowicjusz
A może nuta już byłą wczesniej na forum ?
Ja tego nie usunąłem, ale skoro ktoś to usunął, to musiał być jakiś powód ...
Ja tego nie usunąłem, ale skoro ktoś to usunął, to musiał być jakiś powód ...
-
SemiCom
nie ma takiej mozliwosci ... długie nazwy plików isnieja od czasu win xp i systemu plików ntfs wiec... chyba juz do tego wszyscy przywykili ze nie cała nazwe pliku mozna zobaczyc
PS. G.Lukas wykazał sie wiedza jak widze no ale trudno .. nie pobrał nutki tylko kliknoł w link speedshera .... wiec proponuje zeby nazwe forum zamieszac we własciwym miejscu do tego przeznaczonym czyli w tagach jesli nie wszycy rozumieja pojecie "edycji"
petertabak, nie nie było tego na forum z pewnoscia
PS. G.Lukas wykazał sie wiedza jak widze no ale trudno .. nie pobrał nutki tylko kliknoł w link speedshera .... wiec proponuje zeby nazwe forum zamieszac we własciwym miejscu do tego przeznaczonym czyli w tagach jesli nie wszycy rozumieja pojecie "edycji"
petertabak, nie nie było tego na forum z pewnoscia