Kasowanie ssaków? Twój głos jest ważny!

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Czy usuwać użytkowników którzy nie napisali ani jednego postu?

Zdecydowanie tak!!!
177
62%
Zdecydowanie nie!!!
59
21%
Mi to lotto ;) Mnie to nie dotyczy...
39
14%
Nie mam zdania
12
4%

Liczba głosów: 287

Asiulek

Re: Kasowanie ssaków? Twój głos jest ważny!

Post autor: Asiulek »

Ja zdecydowana wiekszość na forum jestem za tym żeby zniszczyć pijawy! Wiadomo będzie to trudne ale trzeba próbować!
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Emiljo pisze:Niektórzy (np. ja ]
Klikniecie ikonki BEER to kwestia sekundy....
Emiljo pisze:Niektórzy mają neo więc IP Ban nic nie da ^^
ale beda musieli zakladac nowe konto mail :)
Po pewnym czasie znudzi im sie rejestrowanie kolko i beda woleli sie udzielac :)
xnika113

Post autor: xnika113 »

Ja też zdecydowania popieram. I jeszcze ktos tu podał, żeby zmusic do pisania postów po ściągnięciu. Powiem więcej: znalazłam to na innym fo muzyką. Włącza się dany temat i tutaj jest:

Wykonawca - Tytuł utworu

Ukryty kod. Kod się otworzy po napisaniu komentarza.

Wiem, to trohę bezsensu, ale jak np link nie działa, to można napisać drugiego posta. Nam łapki nie odpadną, a przynajmniej będzie sprawiedliwie xD
kusza

Post autor: kusza »

Powiem tak...gdy wrzucam muzyke na forum czasem jest tak ze nikt nie napisze mi posta nawet gdy kawalek komus nie pasuje i wtedy mi sie naprawde odechciewa pisac komus posta!Jak Kuba Bogu Tak Bog Kubie
Basse Creator

Post autor: Basse Creator »

Też jestem zdecydowanie na TAK!! To jest bardzo dobry pomysł!! Popieram!
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Poleciało pierwsze 1200 uzytkowników... mam nadzieje ze reszta ssaków sie zmobilizuje i zaczna pisac komenty i stawiac piwa :)
supermrowkaz

Post autor: supermrowkaz »

Tez jestem zdecydowanie na TAK na kosowanie takich ssakow lesnych, ale przydaloby sie jeszcze cos zrobic z takimi uzytkownikami co nie swoje Upy na forum wklejaja :twisted: :twisted:
Kabuuu

Post autor: Kabuuu »

Ja też się zgadzam że ssaki kasować trzeba!I przy okazji już któryś z kolei raz zwracam się z uprzejmą prośbą o nauczenie mnie wrzucania nutek na serwery gdyż niestety nie posiadam takowej umiejętności.Ale prosze o dokładne wytłumaczenie gdyż jeśli chodzi o sprawy związane z komputerem i internetem to nie są one moją aż tak dobrą stroną (niestety).Z góry dziękuje ;)
SCX

Post autor: SCX »

Jestescie zlodzieje tak jak ja jestem. Wiec gdzie tu kur.... jakies zasady? Pisac durne komenty bo mp3 sciagnalem! Debilizm. Takich forum jak te jest kilkaset w necie. Pewno sie spytacie dlaczegu tu jestem skoro ich jest kilkaset? Sentyment do Rybnika. Pozdrawiam chlopakow z ROWu i Gornika
Sir_Giurek

Post autor: Sir_Giurek »

SCX - pomysl zanim cos napiszesz. Tak ze 2 razy chociaz.

Ktos kto wrzuca na serwer jakis plik musi poswiecic na to czas, robi zazwyczaj to bezinteresownie (przeciez nie czerpie z tego jakichs korzysci majatkowych, po prostu chce sie podzielic dobra muza :) ). Szanujcie uploaderow, bo bez nich (za przeproszeniem) gowno byscie mieli (zwracam sie do pijawek). Uwazam, ze powinno sie tepic pasozyty, ktore tylko sciagaja pliki. Tak wiec jestem jak najbardziej za tym pomyslem :)
SCX

Sir_Giurek masz w 50% racje. Tak, ktos robiac wrzute poswieca swoj czas - tylko co mu da moj komentarz. ??? Wydaje mi sie, ze lepiej wyslac mu PM i podziekowac. Jednym tu tylko zalezy na punktach. Znaja sie na kazdym rodzaju muzyki :) pisza durne komenty typu thx, dzieki, spoko,browar ... itd. Po co? Zeby wyprzedzic kumpla z bloku?

Gdy ktos wrzuci swoj utwor... uklonie sie przed nim i jak sciagne napisze bardzo dlugi komentarz. Puki co zlodzieji, ktorzy odpalaja TC i zalaczaja plik nie mam zamiaru pochwalac i komentowac

[ Dodano: 23-04-2007, 17:18 ]
A jak ktos lubi sie dzielic niech podzieli sie wyplata,a nie czyims prywatnym utworem
Sir_Giurek

Post autor: Sir_Giurek »

Ilosc browarow to jakby punkty prestizu ;) Jak to moj kumpel napisal: " O, widze, ze macie nawet punkty, zeby policja wiedziala kogo zgarniac na poczatku" :D

I masz racje, ze komentarze typu:
thx, dzieki, spoko,browar ... itd
nie sa zbyt madre i nie wnosza wiele do dyskusji ;) Jednak wg mnie warto podziekowac komus (nawet jesli wg Ciebie jest zwyklym zlodziejem), ze udostpenil Ci cos, jakis utwor, ktorego bedziesz sluchal z przyjemnoscia.

A udostepniannie wlasnej muzyki to juz inna para kaloszy - wlasne utwory zazwyczaj sa zamieszczane po to, aby byly ocenione, skomentowane itp. :)
SCX

Sir_Giurek ok zgadzam sie z Toba. Piszac zlodziej nie chce tu nikogo obrazac. Bo ja tez nim jestem. Wydaje mi sie, ze gdybysmy zarabiali tak jak w UE piractwo by zmalalo. Sciagam tu utwory poniewaz nie stac mnie wydawac po 200 - 300 zl na miesiac na plyty. Postaram sie pisac komenty.
2 - wiecie dlaczego sie wkurw... tak na piratow. Bo wiem jak to jest przywlaszczyc sie czyjas prace. Ostatnio gosciu z Rzeszowa przywlaszczyl sie moja prace magisterska.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ