Brawa dla tej pani
co to jest wixa/vixa:)
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Re: co to jest wixa/vixa:)
No widzicie, jak ja na te kobiety działam... najskrytsze sekrety mi wyjawiają 
-
Zielona
rozgląda sie ... ale na ktore?" pisze:No widzicie, jak ja na te kobiety działam
nie pochlebiaj sobie
nie wystarczyło ze robia to w zamknietych pomieszczeniach,ale na otwartym powietrzu to troche taka wioska" pisze:
Jak to ogladalem ... no szczerze poczulem sie ... dziwnie
Smieszne i zalosne zarazem
good joke,no tak działasz,nie ktore wymiotuja,rzucaja sie pod pociag i podobne przypadki,nie wspomne o smierci klinicznej,i skokach z mostu" pisze: napisała
No widzicie, jak ja na te kobiety działam
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :| ;-) ^^D 8)
-
alexia180
wracam po ponad pol rocznej przerwie i co widze? temat sie rozrosl.. no ladnie ladnie ale kto tu tak spamuje!!!!!!!! a fuu... brzydale co tak wixiarsko spamujecie !!! nie spamowac
1
POzdrawiam wszystkich antyvixiarzy
1
POzdrawiam wszystkich antyvixiarzy
-
Dj Kiergul
- Nowicjusz
A ja pozdrawiam wszystkich vixsiarzy, to ja coś tez od siebie dodam, dla mnie rureczka to chyba najlepszy bass bo taki niezwykły i w utworach zawsze daje kopa heh, a to że wyszedł z mody i większość już go krytykuje to inna sprawa. Mój pierwszy utwór taki w 100% mój to był z tym basem
. Chcecie to posłuchajcie:
Kod: Zaznacz cały
http://mp3.wp.pl/p/strefa/posluchaj/hifi,193490.htmlRe: co to jest wixa/vixa:)
kiergul... hehe... pan od rureczki to jestem ja
wejdź na i se zobacz 
Kod: Zaznacz cały
http://dj-masterr.mp3.wp.pl-
Dj Kiergul
- Nowicjusz
ach... to były piękne czasy, jednak te czasy już chyba bezpowrotnie minęły kiedy to dj meli (paul miller), l project (mallancia), czy 2dj's zapierdalali na parkietach... ach jaka szkoda :'( ale przynajmniej jest co wspominać :o
-
Diego Cortés
- Użytkownik
ja nic nie mam do mianieczek
dają czadu (oczywiscie w tych starszych utworach
) a piosenki typu : Klubbheads - Big Bass Bomb (DJ Boozy Woozy's Bamboo Bass Mix) albo Klubheroes - poco loco to mnie rozpier**lają
kochaaammmmmm
i myślcie co chcecie :P ale jest co wspominac z imprez na których leciała taka muza :) rura rządziła !! :D to było cos ;) zawsze sie dobrze bawiłem ... teraz jak słysze na imprezie jakis house, trance, electro to mnie to jakos nie rajcuje :P NUDZE SIE TERAZ NA PARKIECIEEEEE !! kminicie ?? tęsknie za tamtymi czasami :( a to ze te czasy odeszły przynajmniej dla mnie to świadczy o tym zamknęcie jednego z klubu :/ chodziłem tam na pierwsze imprezy ... heh to były czasy...
i jakos nikt nie chodził moze w białych rękawiczkach czy tam z gwizdkami :P a przynajmniej nie widziałem tego :P mam nadzieje ze kiedys jednak vixa powróci ... :] bardzo bym sie cieszył :P
a na przykładzie L Project to widac dokładnie jak sie dj'e staczają :/ no bo jak mozna produkowac cos takiego jak utwory mallancii :/ no zal :/:/:/ ;/
i na koniec pozdro dla wszystkich vixomaniaków ;)
i jakos nikt nie chodził moze w białych rękawiczkach czy tam z gwizdkami :P a przynajmniej nie widziałem tego :P mam nadzieje ze kiedys jednak vixa powróci ... :] bardzo bym sie cieszył :P
a na przykładzie L Project to widac dokładnie jak sie dj'e staczają :/ no bo jak mozna produkowac cos takiego jak utwory mallancii :/ no zal :/:/:/ ;/
i na koniec pozdro dla wszystkich vixomaniaków ;)