Najlepszy system Operacyjny

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Czy ten kawałek to drum, dub czy coś innego

Drum!
1
14%
Dub!
6
86%
Inne coś! :D
0
Brak głosów

Liczba głosów: 7

Maharaja18
Nowicjusz

Re: Najlepszy system Operacyjny

Post autor: Maharaja18 »

to trudno ja że sie nie zgadzasz...mówię z czym sie zetknełem.
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

XP 2006 edit i mi styke. a swoją drogą to słyszałem że vista ma jakis specjalny system co wykrywa pliki audio/video bez licencji i wysyła automatycznie wiadomości gdzie trzeba... mam nadzieje że jednak tak nie jest, ja bym nie ryzykował, bo czasem mogą zapukać nieproszeni goście z psią obstawą... a takie przypadki już były...
Awatar użytkownika
Sakson
Klubowicz

Post autor: Sakson »

Uzywam Windows XP SP2.Vista to totalne dno, mialem ja kiedys na dysku, w neij tylko AERO moze byc. Z kolei teraz uzywam Ubuntu 7.10 i jestem zadowolony. Mam jeszcze lepszy efekty niz w Viscie i to wszystko plynie chodzi na moim sprzecie, czego nie moge powiedziec o AERO.
NicraM

Post autor: NicraM »

&quot pisze:XP 2006 edit i mi styke. a swoją drogą to słyszałem że vista ma jakis specjalny system co wykrywa pliki audio/video bez licencji i wysyła automatycznie wiadomości gdzie trzeba... mam nadzieje że jednak tak nie jest, ja bym nie ryzykował, bo czasem mogą zapukać nieproszeni goście z psią obstawą... a takie przypadki już były...
tak nie jest, i pamietajcie Ci co mowia ze im plynnie nie chodzi TRZEBA MIEC ODPOWIEDNI SPRZĘT 8)
Maharaja18
Nowicjusz

trzeba odpowiedniego frajera. Który by kupował komputer i go wykoryrzstywał w 10% :D
NicraM

Post autor: NicraM »

Hah widze tu jakies przy***dolenie sie do mnie, Ty tym swoim ubuntu tez napewno wykorzystujesz 100 % haha... Sluchajcie bezsensu jest sie spieranie, niech kazdy ma to co ma, kazdy tez wie czego chce oczekiwac od danego systemu.
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

no ja słyszałem żę vista ma takie coś, a nie mówił mi tego menel spod sklepu, z resztą huj mnie to boli bo visty nie mam i raczej nie będe miał :P
Maharaja18
Nowicjusz

Uważam że każdy kto ma komputer powinien mieć system operacyjny który spełnia wymagania. JA lubię systemy z pod znaku pingwina... co do Ankiety, po co uzytkownicy windowsa się wypowiadają ? skoro widzieli prawie wszyscy 1 system. A na temat Linuxa nie potrafia niczego wypowiedzieć. Dlaczego w Ankiecie nie ma innych systemów operacyjnych ? autor w swej nie wiedzy ! zapomniał że istnieją inne systemy NIE TYLKO systemy z REDMOND.
takie jak FreeBSD,OpenBSD,NetBSD,PCBSD a także SOLARIS i jego odmiany. Ale także zapomniano o MAC OS. :|
djcharles

Post autor: djcharles »

&quot pisze:słyszałem że vista ma jakis specjalny system co wykrywa pliki audio/video bez licencji i wysyła automatycznie wiadomości gdzie trzeba...
Nie wiem czy tak jest ale mój kumpel nie mógł ssać z neta nic, żadnych plików, programy p2p nie działały bo Vista blokowała ;/

Oczywiście ja mam Windowsa XP Pro SP2 ;) Stabilny i najlepszy system z rodziny Microsoft.
Saw

Post autor: Saw »

Windows Xp Bleee Vista bleee
Windows 98 yeah.... No fakt teraz uzywam Xp bo nieposiadam na plytce 98 ale moim zdaniem 98 najlepszy windows jaki byl .Na moim kompie chodzi plynnie a Xp Przycina zamula itd i na Win 98 niema takich problemow jak z xp
:P
Arczik

Post autor: Arczik »

Używam Windows XP SP2, ale najlpeszym systemem z jakim się spotkałem to
Windows MX v6
baran0001

Post autor: baran0001 »

Ja mam Windowsa XP Profesional SP2 bo vista to dziadostwo i nic na niej nie idzie podobnie ze starszymi sytemami :)
Awatar użytkownika
misiek00001
Użytkownik

Post autor: misiek00001 »

najstabilniejszy jest millenium ,ale teraz mam xp
Zablokowany