To Ci dopiero reklama..... :)
Re: To Ci dopiero reklama..... :)
Chomik patrz jeszcze sie znajdzie wiele osob chjcacy taka bluzeczke tylko trzeba bedzie kolory ustalic 
- GoodGirlBadGirl
- Ekspert
-
Ślepy
obawiam się ze do wyboru będzie albo biała albo czarna, i nie będzie można zamówić pół białych i pół czarnyvch:( Ale to przekonam Was do czarnych...Wiecie dlaczego?
Bo na czarnych ładnie będzie się odbijało logo muzikum czy empe3.net, które jest ...zółte a na białych to się straci
;-) 
Nio i ja ze w białym koszmarnie
wyglądam .. skusiła bym sie na czarny kolorek koszulki 
-
TechnoMan
ja mam znajomego którego ojciec produke naszywki naklejki prasowanki itp na koszulki... wiec mozna by zrobić takie prasowanki cz coś w tym stylu na koszulki walnac i looz zagaduje do niego zeby mi taka zrobił hehehe obkleje sobie koszulke całą
- Konstantyn XI
- Klubowicz
Re: Koszulka
ja też kto to robi niech napisze co i jak!! składam zamówienie" pisze:Ja tez biore czarną z czerwonym napisem
- Konstantyn XI
- Klubowicz
tja, tylko najpierw musiałbym wyrzygać ok 1500 zeta* na koszulki + nadruk, wiec z 2 tys w sumie
pojezdze troche po rybniku jeszcze, zorientuje sie w cenach i dam dokladna oferte, osoby ktore wybiora przedpłate będą mieli koszulki "po kosztach"
* - wiem ze koszulki zwykle mozna kupić i po 5 zł, ale takie nadają sie tylko do wycierania podłogi.. po kilku praniach taka koszulka nadaje sie jedynie na śmietnik
pojezdze troche po rybniku jeszcze, zorientuje sie w cenach i dam dokladna oferte, osoby ktore wybiora przedpłate będą mieli koszulki "po kosztach"
* - wiem ze koszulki zwykle mozna kupić i po 5 zł, ale takie nadają sie tylko do wycierania podłogi.. po kilku praniach taka koszulka nadaje sie jedynie na śmietnik
Moje Punto I
W końcu znalazłem czas,żeby dziada umyć.
D
Kilka fotek mojej paści z logo muzikum.pl
W końcu znalazłem czas,żeby dziada umyć.
Kilka fotek mojej paści z logo muzikum.pl
Kod: Zaznacz cały
http://imageshack.usKod: Zaznacz cały
http://imageshack.us