popieram i ja się mogę pisać, bo jestem moem już na jednym forumNiech to będzie np: od 20 do 50 osób ale obytymi z forum!!
Wybrać max(ale taki max max!!) 20 osób, miesiąc-dwa próby, zrobić "przesiew" i zostawić 10 najrzetelniejszych.
Kilka zmian na forum
-
DżEjDżEj
Re: Kilka zmian na forum
Chomik,kiedyś sam dostałem w dupe za upki bez adresu forum w nazwie.I dało to efekty-teraz są.Wg mnie gdyby każdy porządnie przeczytał regulamin Mod-owie mieliby dużo mniej roboty.Jest kilka osób z dużym stażem na forum,którzy zapominają o adresie ale nagminnie zawalają nowicjusze.Nie dość,że nie ma adresu to tagi są beznadziejne.Tam można znaleźć wszystko.Tylko ,któremu będzie się chciało ściągać upki i sprawdzać tagi?
A co do Modów to jeszcze mi się żaden nie naraził.
D
A co do Modów to jeszcze mi się żaden nie naraził.
-
KaMi(L)eK_WWA
Ja nie wiem ale raczej moderatorem nie moze zostac osoba która sama nie przestrzega regulaminu . To jest moje zdanie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
The Prophet
I ma nadzieję, że się nie narażę.zero pisze:A co do Modów to jeszcze mi się żaden nie naraził.D
- Konstantyn XI
- Klubowicz
The Prophet, mam nadzieje, że nie będziesz psuł nastroju na forze i nabierzesz trochę doświadczenia bo trzeba przyznać że regulaminu to ty nie czytałeś, a jak czytałeś to widać nie zrozumiałeś pzdr. "zawsze się trafi jakaś czarna owca w stadzie" 
-
The Prophet
Konstantyn XI pisze:The Prophet, mam nadzieje, że nie będziesz psuł nastroju na forze i nabierzesz trochę doświadczenia bo trzeba przyznać że regulaminu to ty nie czytałeś, a jak czytałeś to widać nie zrozumiałeś pzdr. "zawsze się trafi jakaś czarna owca w stadzie" ]
A co ja takiego zrobiłem, że uważasz mnie za 'czarną owcę w stadzie' ??
A to chyba logiczne, że cały czas nabieram doświadczenia, i że nie mogę
być doskonały skoro jestem moderatorem raptem miesiąc.
-
SemiCom
Nie były przedawnione i sa dostępne do pobrania nadal, adres forum był i jest a i w tagach nie było zadnych linków innych servisów. Niestety dla waszej wiadomosci tematów nowych juz raczej nie bedzie bo nie potraficie uszanowac kogoś pracy i wkładu, stare zosłay usuniete wiec jak dla mnie dziewczyna marnowała tylko czas, ciekawe kto jeszcze go marnuje ?" pisze:racja, do 20-stej nie bedzie zadnego takiego tematu...." pisze:Mała uwaga co do moderatorów!!!
W regulaminie pisze że w dziale szukam należy pisać w tytule wykonawcę i tytuł utworu/płyty. Takie posty będą usuwane. A co widać? Nagminnie regulamin jest łamany a moderatorzy nie dają nawet ostrzeżeń nie mówiąc już o usuwaniu postów.
pokaz mi gdzie jest te ostrzezenie" pisze:ManUtd napisał/a
poważnie dostałeś za to ostrzeżenie??? ojaaaaaaa
..... tak ....... i dzięki takiemu traktowaniu starych bywalców... będzie znikanie weteranów...(już od dziś nie ma ZIELONEJ ) a za niedługo zostana same smutasy
a jestescie pewni ze tematy nie byly przedawnione, w tagu nie bylo adresu innego serwisu albo cos?" pisze:pokasowała niektore swoje wrzuty.... a wczesniej pokasowali jej cos MOD(zi)............. i kobieta sie wkur...ła i miała racje bo przy takim Jej zangażowaniu w tworzenie tego forum I TAK JĄ POTRAKTOWAĆ... SKANDAL !!!!!!!!
mi chodzi że ty The Prophet kjomentujesz czyjeś nuty np. dno 0/10 a jak ktoś twoją nute zjedzi to odrazu z pretensją! nie jesteś tu nietykalny tylko dlatego że jesteś modem!
- Konstantyn XI
- Klubowicz
co prawda to prawda" pisze: The Prophet nie jesteś tu nietykalny tylko dlatego że jesteś modem!
-
popeyek
Dobra ludzie!
Nie róbmy nagonki na niego.
Wiesz kto ma zostać modem? Napisz adminowi
Odpowiedź uzasadnij 
Wkrótce zobaczymy kto ma być modem a kto nie
Nie róbmy nagonki na niego.
Wiesz kto ma zostać modem? Napisz adminowi
Wkrótce zobaczymy kto ma być modem a kto nie
-
Marvin-Mode
A co, jak mu się pozycja nie podoba to ma ją zachwalać wbrew swojemuManUtd pisze:mi chodzi że ty The Prophet kjomentujesz czyjeś nuty np. dno 0/10 a jak ktoś twoją nute zjedzi to odrazu z pretensją! nie jesteś tu nietykalny tylko dlatego że jesteś modem!
uznaniu ?? Weź się człowieku opanuj i zastanów się co piszesz. A jakoś
nie widziałem, żeby Eryk miał jakieś pretensje, że ktoś mu utwór zjechał.
A jak taki mądry jesteś o tej moderacji to może sam będziesz moderatorem,
choć tydzień to może się przekonasz co to za brzemię, jak ktoś chce,
utrzymać porządek na forum, a wszyscy go jeszcze za to jadą.
Wszystkie posty które widziałem sama edytowała dajac w nich kropki.... dlatego wszystkie usunalem. Wiec wina leży po jej stronie." pisze:stare zosłay usuniete wiec jak dla mnie dziewczyna marnowała tylko czas, ciekawe kto jeszcze go marnuje ?
Gdy temat zostaje usunięty jest wysyłane info do osoby która go założyła. Zielona mogła sie odezwać, że ktoś usunał jej temat bezpodstawnie, moglbym wtedy zobaczyc kto usunal jej temat i dlaczego... ale nie, nie zrobiła NIC, wiec nie obarczajcie teraz winą moderatorów, skoro nawet nie macie zadnych dowodow przeciwko nim