Kilka zmian na forum

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
DżEjDżEj

Re: Kilka zmian na forum

Post autor: DżEjDżEj »

Niech to będzie np: od 20 do 50 osób ale obytymi z forum!!
Wybrać max(ale taki max max!!) 20 osób, miesiąc-dwa próby, zrobić "przesiew" i zostawić 10 najrzetelniejszych.
popieram i ja się mogę pisać, bo jestem moem już na jednym forum :D
Awatar użytkownika
zero
Weteran

Post autor: zero »

Chomik,kiedyś sam dostałem w dupe za upki bez adresu forum w nazwie.I dało to efekty-teraz są.Wg mnie gdyby każdy porządnie przeczytał regulamin Mod-owie mieliby dużo mniej roboty.Jest kilka osób z dużym stażem na forum,którzy zapominają o adresie ale nagminnie zawalają nowicjusze.Nie dość,że nie ma adresu to tagi są beznadziejne.Tam można znaleźć wszystko.Tylko ,któremu będzie się chciało ściągać upki i sprawdzać tagi?
A co do Modów to jeszcze mi się żaden nie naraził. :D D
KaMi(L)eK_WWA

Post autor: KaMi(L)eK_WWA »

Ja nie wiem ale raczej moderatorem nie moze zostac osoba która sama nie przestrzega regulaminu . To jest moje zdanie

Pozdrawiam
The Prophet

Post autor: The Prophet »

zero pisze:A co do Modów to jeszcze mi się żaden nie naraził. :D D
I ma nadzieję, że się nie narażę.
Awatar użytkownika
Konstantyn XI
Klubowicz

Post autor: Konstantyn XI »

The Prophet, mam nadzieje, że nie będziesz psuł nastroju na forze i nabierzesz trochę doświadczenia bo trzeba przyznać że regulaminu to ty nie czytałeś, a jak czytałeś to widać nie zrozumiałeś pzdr. "zawsze się trafi jakaś czarna owca w stadzie" ;/
The Prophet

Post autor: The Prophet »

Konstantyn XI pisze:The Prophet, mam nadzieje, że nie będziesz psuł nastroju na forze i nabierzesz trochę doświadczenia bo trzeba przyznać że regulaminu to ty nie czytałeś, a jak czytałeś to widać nie zrozumiałeś pzdr. "zawsze się trafi jakaś czarna owca w stadzie" ]

A co ja takiego zrobiłem, że uważasz mnie za 'czarną owcę w stadzie' ??
A to chyba logiczne, że cały czas nabieram doświadczenia, i że nie mogę
być doskonały skoro jestem moderatorem raptem miesiąc.
SemiCom

Post autor: SemiCom »

&quot pisze:
&quot pisze:Mała uwaga co do moderatorów!!!
W regulaminie pisze że w dziale szukam należy pisać w tytule wykonawcę i tytuł utworu/płyty. Takie posty będą usuwane. A co widać? Nagminnie regulamin jest łamany a moderatorzy nie dają nawet ostrzeżeń nie mówiąc już o usuwaniu postów.
racja, do 20-stej nie bedzie zadnego takiego tematu.... ;)
&quot pisze:ManUtd napisał/a
poważnie dostałeś za to ostrzeżenie??? ojaaaaaaa
..... tak ....... i dzięki takiemu traktowaniu starych bywalców... będzie znikanie weteranów...(już od dziś nie ma ZIELONEJ ) a za niedługo zostana same smutasy
pokaz mi gdzie jest te ostrzezenie ;p
&quot pisze:pokasowała niektore swoje wrzuty.... a wczesniej pokasowali jej cos MOD(zi)............. i kobieta sie wkur...ła i miała racje bo przy takim Jej zangażowaniu w tworzenie tego forum I TAK JĄ POTRAKTOWAĆ... SKANDAL !!!!!!!!
a jestescie pewni ze tematy nie byly przedawnione, w tagu nie bylo adresu innego serwisu albo cos?
Nie były przedawnione i sa dostępne do pobrania nadal, adres forum był i jest a i w tagach nie było zadnych linków innych servisów. Niestety dla waszej wiadomosci tematów nowych juz raczej nie bedzie bo nie potraficie uszanowac kogoś pracy i wkładu, stare zosłay usuniete wiec jak dla mnie dziewczyna marnowała tylko czas, ciekawe kto jeszcze go marnuje ?
ManUtd
Użytkownik

Post autor: ManUtd »

mi chodzi że ty The Prophet kjomentujesz czyjeś nuty np. dno 0/10 a jak ktoś twoją nute zjedzi to odrazu z pretensją! nie jesteś tu nietykalny tylko dlatego że jesteś modem!
Awatar użytkownika
Konstantyn XI
Klubowicz

Post autor: Konstantyn XI »

&quot pisze: The Prophet nie jesteś tu nietykalny tylko dlatego że jesteś modem!
co prawda to prawda :D D "Nie ma ludzi nie zastąpionych" ;D
popeyek

Post autor: popeyek »

Dobra ludzie!
Nie róbmy nagonki na niego.
Wiesz kto ma zostać modem? Napisz adminowi ;) Odpowiedź uzasadnij ;)
Wkrótce zobaczymy kto ma być modem a kto nie ;)
Marvin-Mode

Post autor: Marvin-Mode »

ManUtd pisze:mi chodzi że ty The Prophet kjomentujesz czyjeś nuty np. dno 0/10 a jak ktoś twoją nute zjedzi to odrazu z pretensją! nie jesteś tu nietykalny tylko dlatego że jesteś modem!
A co, jak mu się pozycja nie podoba to ma ją zachwalać wbrew swojemu
uznaniu ?? Weź się człowieku opanuj i zastanów się co piszesz. A jakoś
nie widziałem, żeby Eryk miał jakieś pretensje, że ktoś mu utwór zjechał.

A jak taki mądry jesteś o tej moderacji to może sam będziesz moderatorem,
choć tydzień to może się przekonasz co to za brzemię, jak ktoś chce,
utrzymać porządek na forum, a wszyscy go jeszcze za to jadą.
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

&quot pisze:stare zosłay usuniete wiec jak dla mnie dziewczyna marnowała tylko czas, ciekawe kto jeszcze go marnuje ?
Wszystkie posty które widziałem sama edytowała dajac w nich kropki.... dlatego wszystkie usunalem. Wiec wina leży po jej stronie.
Gdy temat zostaje usunięty jest wysyłane info do osoby która go założyła. Zielona mogła sie odezwać, że ktoś usunał jej temat bezpodstawnie, moglbym wtedy zobaczyc kto usunal jej temat i dlaczego... ale nie, nie zrobiła NIC, wiec nie obarczajcie teraz winą moderatorów, skoro nawet nie macie zadnych dowodow przeciwko nim
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

A jednak profil The Prophet został usunięty.
ODPOWIEDZ