Jakiego macie antyvirusa??
Re: Jakiego macie antyvirusa??
Nie posiadam anty vira
szkoda mi miejsca na dysku
a jak komp zaczyna świrować to robię re-instalacje systemu i wszystko śmiga 
-
robert005
Świetne podejście panie świstak
Z chęcią wysłałbym ci keyloggera i poczytałbym sobie twoje hasełka :p Ale co by cię to obchodziło przecież zrobisz re-instal systemu i po kłopocie będzie 
Tak samo gratuluje tym którzy myślą że jak mają linuxa to nie muszą mieć zabezpieczenia. Poczytajcie trochę, panowie. To nie boli
A zabolą was te utracone dane albo konta.
Tak samo gratuluje tym którzy myślą że jak mają linuxa to nie muszą mieć zabezpieczenia. Poczytajcie trochę, panowie. To nie boli
Noo ale jakie hasełka możesz mi "wykraść"? Konto na nk mi ukradniesz?
Albo gg z hackujesz? 
- DeeJay Yang
- Specjalista
No raczej z podstawową wiedza bez problemu... wspomniany keylogger zapisuje wszystko co wstukasz na swojej klawiaturzeswi.stak pisze:Noo ale jakie hasełka możesz mi "wykraść"? Konto na nk mi ukradniesz?Albo gg z hackujesz?
![]()
a jesli uzywasz zapamietywania hasel, to tez nie az tak duzym problemem byloby przeslanie calego folderu z np profilem firefox'a czy innej przegladarki
z gg podobnie jak wyzej ; )
A wracajac do glownego tematu to norton 360
-
robert005
Nie wiem czy twój komputer ma aż taki git... Posiadanie dwóch antywirusów to samobójstwo na dłuższą metę. Odinstaluj avasta czym prędzej, póki ci wszystko jeszcze dobrze działa. Norton Ci wystarczy...ulcia_191 pisze:Ja posiadam Norton Internet Security 2008 i Avast'a i jest git![]()
eee spoko komp mi pięknie śmiga :pSludge pisze:Nie wiem czy twój komputer ma aż taki git... Posiadanie dwóch antywirusów to samobójstwo na dłuższą metę. Odinstaluj avasta czym prędzej, póki ci wszystko jeszcze dobrze działa. Norton Ci wystarczy...
kupiłam lapa z Vistą i Norton już wgrany był..
a Avast mi nie przeszkadza
-
robert005
ale nie rozumiesz... jaki jest sens posiadania dwóch antywirków? to całkowicie zbyteczne, jak trzymanie w domu dwóch pralek albo lodówek. Dobrze że teraz się problemy z nimi nie zaczęły...Nie ma żadnego rozsądnego uzasadnienia dla instalowania dwóch antywirusów. Widocznie masz szczęście że jeszcze nic dziwnego się dziać na komputerze nie zaczęło. No ale skoro masz czas i pieniądze żeby sobie jeździć do serwisu to śmiało dalej trzymaj te dwa programy na dysku. Tylko zastanawia mnie co zrobisz jak twój świetnie zabezpieczony laptop się kiedyś nie włączy[zdarzały się takie przypadki] albo przestanie reagować na polecenia. Pozdrawiam, rozsądną koleżankę 
hahaha a wiesz że mam dwie lodówki w domu 
no nie wiem jak na razie mi się nie pogryzły, a mam już je tak z rok czasu..
jak się zepsuje to opyle i kupię drugi he he :]
no nie wiem jak na razie mi się nie pogryzły, a mam już je tak z rok czasu..
jak się zepsuje to opyle i kupię drugi he he :]