Rozbicie działu wasze produkcje.

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Re: Rozbicie działu wasze produkcje.

Post autor: de-sonic »

Omg... chyba prosisz się o kolejnego bana ;) Tu nie chodzi o to czy ktoś jest pedantem czy nie jest. Po prostu jak wchodzisz do tego działu i chcesz posłuchać sobie twórczości ludzi z forum... a tu zamiast tego dostajesz 20s kawałka... no to co Ci to daje? I tak tego nie ocenisz i tak. A jak już ocenisz to gościa zmieszasz z błotem... Taki podział według mnie by się sprawdził. Ale to jest tylko moje zdanie. I nie krytykuj od razu wszystkich z góry.
Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Post autor: darXide »

Stary, ale demo to jest kwintesencja kawałka, a nie jego początek xD
silin

Post autor: silin »

Poza tym ile demówek które są wrzucane do W.P doczekało się wersji finałowej???
basstrek
Użytkownik

Post autor: basstrek »

Ja uwazam ze moglby byc taki podzial a demowki no coz niektorzxy koncza niektorzy nie ale powinien byc osobny dzial do tego hehehe
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Albo obowiązek skończenia demówki w ciągu miesiąca, a jak nie to.. ban :P
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

hahaha nie ni bez przesady :lol: co w ogóle kogo obchodzi czy dana demówka bedzie skonczona :|
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Jeśli obchodzi Cię opinia na jej temat i wystawiasz ją wszem i wobec, licząc na komentarze, powinieneś ją skończyć, choćby z szacunku do... samego siebie! Chcesz być zapamiętany przez userów z demówek, czy z kawałków?
Gimbus
Specjalista

Ja ciebie doskonale rozumiem :D ale decyzja czy demo bedzie skonczone czy nie zalezy od producenta , nie wpierdzielaj sie za przeproszeniem w nie swoje sprawy ,jesli jak to ująłeś nie ma dla siebie szacunku , trudno to juz nie jest twoja sprawa ..
Rafaelloacer

Post autor: Rafaelloacer »

ja pier***e, problemy maja co niektorzy, chodzi po prostu o jeden glupi podzial-najprostszy, dema i full(a podzial gatunkami to juz by bylo xtra).
pytacie po co te podzialy?! to chyba oczywiste-PORZD EK!
ogolnie swiat jest raczej tak stworzony ze wszystko dazy do jakiegos uporzadkowania(czyt. ulepszenia) to chyba logiczne prawda? wiec niech jeden z drugim nie pier***i ze to chore.
druga sprawa: jesli moderatorzy nie wydalaja to pomocnych ludzi nie brakuje(nawet spolecznie), i tu jest pies wlasnie pogrzebany, nikomu sie nie chce.
jesli chodzi o inne prosby-jesli ktos prosi o to czy o tamto to "rzygac" wam sie che, rzygajcie, ale chyba nie tylko po to tu jestescie.
zwerbujcie jeszcze jednego moda, ktory sie tym zajmie.
moglem sie troche zapedzic w swojej wypowiedzi(sorry) ale chce zeby bylo dobrze(profesjonalnie), widzieliscie fora zagraniczne(ang,nie,usa...)
co zlego to nie ja, POZDRAWIAM MODÓW!:-)

*****hypcio !13! zluzuj kolego*****
Gimbus
Specjalista

Rafaelloacer pisze:ja pier***e, problemy maja co niektorzy, chodzi po prostu o jeden glupi podzial-najprostszy, dema i full(a podzial gatunkami to juz by bylo xtra).
pytacie po co te podzialy?! to chyba oczywiste-PORZĄDEK!
ogolnie swiat jest raczej tak stworzony ze wszystko dazy do jakiegos uporzadkowania(czyt. ulepszenia) to chyba logiczne prawda? wiec niech jeden z drugim nie pier***i ze to chore.
druga sprawa: jesli moderatorzy nie wydalaja to pomocnych ludzi nie brakuje(nawet spolecznie), i tu jest pies wlasnie pogrzebany, nikomu sie nie chce.
jesli chodzi o inne prosby-jesli ktos prosi o to czy o tamto to "rzygac" wam sie che, rzygajcie, ale chyba nie tylko po to tu jestescie.
zwerbujcie jeszcze jednego moda, ktory sie tym zajmie.
moglem sie troche zapedzic w swojej wypowiedzi(sorry) ale chce zeby bylo dobrze(profesjonalnie), widzieliscie fora zagraniczne(ang,nie,usa...)
co zlego to nie ja, POZDRAWIAM MODÓW!:-)

*****hypcio !13! zluzuj kolego*****
Ja nie widze bałaganu każdy podpisuje chyba czy to demo czy nie .. jesli myslicie że chomik to zrobi to hahhahahaha nie chce dostac bana wiec nie powiem :D
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

No to proszę werbuj tego moda i niech coś wskóra ;)

Szczerze życzę powodzenia :]
Awatar użytkownika
de-sonic
Specjalista

Post autor: de-sonic »

To chyba ty jesteś od werbowania modów ;D Chociaż by się jakiś regulamin przydał ;) Już by było lepiej. Dajmy sobie spokój z działami. Wystarczy wyraźny regulamin i jeden mod nawet wystarczy ;)
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

Ok, zrobione ;)
Zablokowany