Podział modów na działy
-
Marcin
Re: Podział modów na działy
Zgadzam się z Bartezzem bez wódki i zagryzki nie rozkminimy tego a więc liczymy na sponsoring od Deszcza i będziemy długo debatować nad tym
nie będzie sponsoringu nie będzie pracyKabun pisze:Zgadzam się z Bartezzem bez wódki i zagryzki nie rozkminimy tego a więc liczymy na sponsoring od Deszcza i będziemy długo debatować nad tym![]()
Nikt Cię nie zmusza do bycia tu modem ^^Bartezz pisze:nie będzie sponsoringu nie będzie pracyw końcu Moderatorom też coś się od życia należy
![]()
Poza tym ja mam już to w dupie tak jak i ma to Chomik, bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię... Podział będzie jak wam to Chomik zrobi :]
- David Beilan
- Ekspert
I co..temat znów do zamknięcia ?
Kurde my tu z własnej inicjatywy chcemy,aby forum się rozwijało,a tu nic
Jeżeli nawet ten podział z modami nie wypaali,to może chociaż z podkategoriami w Electro-Housie ?
To nie ode mnie zależne, pisałem do Chomika dziś przed chwila i nawet nie odpisał...
Ok Prawa nadane, kto ma jaki dział możecie sprawdzić tu:
Teraz tak pozostały jeszcze działy: Piosenki okazyjne, Tracklisty,
Teraz wybierać kto jaki jeszcze chce dział i się decydować, ponieważ każdy dział musi miec jakąs opiekę. Dla jasności i wyprzedzając wasze pytanie co ja będę miał, wiec ja jako admin mam całe forum ^^ Jesli Ktoś chce mieć jakiś jeszcze dodatkowo dział który ma już jakiś mod, oczywiście moze go dostać nie ma przeciwwskazań, ponieważ każdy ma mieć po kilka działów najlepiej.
Czekam na wybory dalsze działów.
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/showgroups.phpTeraz wybierać kto jaki jeszcze chce dział i się decydować, ponieważ każdy dział musi miec jakąs opiekę. Dla jasności i wyprzedzając wasze pytanie co ja będę miał, wiec ja jako admin mam całe forum ^^ Jesli Ktoś chce mieć jakiś jeszcze dodatkowo dział który ma już jakiś mod, oczywiście moze go dostać nie ma przeciwwskazań, ponieważ każdy ma mieć po kilka działów najlepiej.
Czekam na wybory dalsze działów.
- David Beilan
- Ekspert
- Under B (Bartii)
- Specjalista
Ja mogę z miłą chęcią jeszcze ogarniać Informacje bo często tam czytam i zaglądam 
-
Marcin
zły ten podział modów jest
zgłaszam poprawki
Deszczu wybrałem inne działy więc zmień to