ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR
- FreedomBass
- Weteran
Re: ReFx Nexus ² VSTi v2.2 TEAM AIR
Mam do was wielką prośbę. Mógłby mi ktoś wrzucić tego Nexa na torrenty.org ? Bardzo bym był wdzięczny. Na reapidzie nie mam konta
THX z góry 
konto na miesiac zakupisz juz za 20zl-25zl -> to nie majatek, a zanim ktos to udostepni na torrentach to lepiej dla Ciebie bedzie jak zaopatrzysz sie w konto...FreedomBass pisze:Mam do was wielką prośbę. Mógłby mi ktoś wrzucić tego Nexa na torrenty.org ? Bardzo bym był wdzięczny. Na reapidzie nie mam kontaTHX z góry
![]()
- FreedomBass
- Weteran
Kurcze a ty byś nie mógł wrzucić ? Byłbym wdzięczny.Ale jak nie możesz to niestety muszę zakupić konto 
no raczej ta druga opcja bo nie korzystam z torrentow...FreedomBass pisze:Kurcze a ty byś nie mógł wrzucić ? Byłbym wdzięczny.Ale jak nie możesz to niestety muszę zakupić konto![]()
- Dreamcatcher
- Użytkownik
- radekdudek11
- Specjalista
Witam.
Posiadam FL Studio 9.0. Pobrałem Nexusa 2 z tego tematu zainstalowałem do folderu C:\Program Files\FL Studio 9\VstPlugins\Nexus2\ Uruchamiam FL Studio i włączam Nexus'a na początku przez kilka sek skanuje, ale po chwili wyłącza się skan i nie mam żadnych presetów oprócz 1 domyślnego. Folder Nexus Content mam na innej partycji, ale przekopiowanie do do folderu gdzie znajduje się plik Nexus.dll również nic nie daje :/ Ktoś wie jak to naprawić ??
Posiadam FL Studio 9.0. Pobrałem Nexusa 2 z tego tematu zainstalowałem do folderu C:\Program Files\FL Studio 9\VstPlugins\Nexus2\ Uruchamiam FL Studio i włączam Nexus'a na początku przez kilka sek skanuje, ale po chwili wyłącza się skan i nie mam żadnych presetów oprócz 1 domyślnego. Folder Nexus Content mam na innej partycji, ale przekopiowanie do do folderu gdzie znajduje się plik Nexus.dll również nic nie daje :/ Ktoś wie jak to naprawić ??
PolecamKamil995 pisze:Prosił bym o wstawke na ZS![]()
Znajdziecie tam oprócz całej masy sampli (np: E-mu, Vangence),
wtyczek (reFX Nexus 1, Nexus 2 + wszystkie dostępne Exansion Pack) i dużo, dużo więcej...
(OK 165Gb czeka większość wrzucałem osobiście a testowałem wszystko!!!)
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fchomikuj.pl%2Ftntdjteam%3Fb%3D1-
jarasko
mam pytanko ściągnąłem wszystkie party, ale przy rozpakowywaniu wyskakuje mi jakies hasło wam też cos podobnego sie przydarzyło jak tak prosił bym o podanie tego hasełka...z góry dzieki