Miss muzikum:)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
romeoxx

Re: Miss muzikum:)

Post autor: romeoxx »

wez sie ogarnij bo zamulasz jako jedyny na tym forum ;)
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Post autor: Serce28 »

Dwa lata temu też tak było , nie wypali nic się nie uda ..!(mimo iż był to pierwszy takowy konkurs dotyczący All userów 4um)
Ale jakoś z roku na rok jest przeprowadzany wybor Miss i Mistera ...
Fakt że z początku mało jest zgłoszeń , ale jak już dochodziło do wybierania było troszke kandydatek i kandydatów ...
Tak więc i ja nie widzę tu żadnego problemu :p

Awatar użytkownika
imps
Weteran

Post autor: imps »

przydalyby sie jakies wymagania co do postow np, zeby nie bylo jak z konkursem na reklame mzkm, kiedy to porobilo sie miliard nowych kont. zreszta dobrze by bylo tez zeby na zdjeciach byla np kartka z napisem muzikum czy cos w ten desen, bo w koncu co to za problem znalezc na necie zdjecie ktore wyglada na wiarygodne - mysle tu o nowych uzytkownikach, bo jak wygladaja ryjki stalych bywalcow to wiekszosc kojarzy ;)
Awatar użytkownika
cooboos
Weteran

Post autor: cooboos »

popieram wypowiedź imps-a :) nareszcie jakis post ktory wnosi coś do sprawy.
ChriZ

Post autor: ChriZ »

jak coś z tym wyjdzie o poproszę fotki kandydatek z krótkim opisiem to video zrobię :D
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

myślę że to nie ma przyszłości. ostatnio jak było to w wyniku kłótni między kandydatkami i oskarżeniach o nieobiektywność w ankiecie i różne takie konkurs został przerwany
Awatar użytkownika
cooboos
Weteran

to trzeba ustalić jakieś rzetelne zasady, np pełna anonimowość w głosowaniu i proponuje też żeby nie podawać nicków przy zdjęciach tak, aby zwiększyć obiektywność. prawo głosu miałyby konta np które napisałyby min 50 postów lub ich profile istniałyby min 2 miesiące. takie są moje propozycje. myślę ze wybory mają sporą szansę powodzenia :)

poprawiłem tylko błędy drobne - Bazyl

rzeczywiście, było co poprawiać. dorobienie kropki przy "z" czy kreski przy "l" było naprawdęęę heroicznym wyczynem. aż dziw, że p. Bazyl miałłł na to czas i chęęęci :)
Awatar użytkownika
Karboksylowa
Weteran

Post autor: Karboksylowa »

cooboos pisze:to trzeba ustalić jakieś rzetelne zasady, np pełna anonimowość w głosowaniu i proponuje też zeby nie podawac nicków przy zdjęciach tak, aby zwiększyć obiektywność. prawo głosu mialyby konta np ktore napisalyby min 50 postów lub ich profile istniałyby min 2 miesiące. takie są moje propozycje. myślę ze wybory mają sporą szansę powodzenia :)
Ostatnio było tak samo a kandydatek było malutko ;)
No ... ale można próbować.

Ps. Ja startowała nie będę xD
Awatar użytkownika
imps
Weteran

to moze konkurs biustów, coby nie mozna bylo poznac czyje sa czyje. obiektywnosc gwarantowana ^^
Awatar użytkownika
cooboos
Weteran

:rolleyes: jeszcze jakiś chłopak wygra i co wtedy?
Awatar użytkownika
Bazyl
Specjalista

Post autor: Bazyl »

cooboos pisze:to trzeba ustalić jakieś rzetelne zasady, np pełna anonimowość w głosowaniu i proponuje też żeby nie podawać nicków przy zdjęciach tak, aby zwiększyć obiektywność. prawo głosu miałyby konta np które napisałyby min 50 postów lub ich profile istniałyby min 2 miesiące. takie są moje propozycje. myślę ze wybory mają sporą szansę powodzenia :)
wiesz jak ktoś jest tu już ponad rok to sporo osób zna nawet wie jak wyglądają po nk i różnych takich portalach
Awatar użytkownika
imps
Weteran

@cooboos : wtedy zajmie sie nim Jonek xD
ChriZ

Post autor: ChriZ »

konkurs biustów odpada... same deski są na tym forum xD (poza kilkoma wyjątkami oczywiście ^^D )
Zablokowany