jak już wcześniej napisałem - cykl się powtórzył, nic nadzwyczajnego się nie stało... noo... prócz zakupów w SCC... ale jak widzicie żyje i mam się dobrze...
tak na marginesie to se te końce świata chyba bd zaznaczał ile przeżyłem bd jak bear gryls
pozdro wszystkim którzy żyją
OUTSIDER jako ateista w cos tam wiarzysz widze bo Polska faktycznie ma ucierpiec najmniej ze wzgledu na tradycje glownie wiejskie 40 procent polski obecnie, dlatego nie jestesmy takim zlym narodem
Napisałem to z przekąsem,zupełnie nie wierze w to,że Polska to naród wybrany.To pobożne życzenie obywateli naszego kraju,którzy są zagorzałymi katolikami.Mało jest państw których obywatele wierzą?Dlaczego bóg miałby zesłać cierpienie na reszte świata pozwalając wybranej błogosławionej Polsce patrzeć na apokalipse?Mamy głęboko zakorzenione w mentalności poczucie wyższości i nie wiedzieć czemu czujemy się wybrańcami.To chyba takie wymaganie specjalnego traktowania za wieloletnie oddanie bogu,za te kościoły,za ten Rydzykowy ruch oddanych,należy nam sie!Gdzieś tam ktoś w przepowiedni napisał,że Polska ucierpi najmniej,więc fajnie jest czuć specjalną opatrzność i pokazywać dookoła,że to my mamy po swojej stronie boga.Pobożne życzenie,tyle.Hitler tez czuł,że ma za plecami wsparcie stwórcy,dobroci to on nie dokonał...