A co do choroby zgadzam się zawsze przychodzi jak jej nie chcemy... ale co tam mi nawet na rękę to było
Kto napisze ostatni post wygrywa
Re: Kto napisze ostatni post wygrywa
No to ładnie, ja się zbierałem na prawko ponad 4 miesiące i w końcu na spontanie wyszło bo kumpel rano zadzwonił do znajomego a popołudniu byłem się zapisać no i tak jakoś zostało
A co do choroby zgadzam się zawsze przychodzi jak jej nie chcemy... ale co tam mi nawet na rękę to było
Mnie zawsze choroba jest nie na ręke .. bo koszmarnie wyglądam
tak jest jak patrze do lustra

A co do kursu pewnie moze dotre tam do lata
Pogoda lepsza :]
A co do kursu pewnie moze dotre tam do lata
Hehe
A co do kursu radziłbym Ci zrobić Jesienią lub Zimą... albo wczesną Wiosną, a wiesz dlaczego ? Dlatego bo się lepiej nauczysz techniko prowadzenia itp... jak zrobisz latem to wiesz nie sztuka jest latem prowadzić samochód przy nawierzchni suchej itp...
Wiesz takie moje zdanie
A co do kursu radziłbym Ci zrobić Jesienią lub Zimą... albo wczesną Wiosną, a wiesz dlaczego ? Dlatego bo się lepiej nauczysz techniko prowadzenia itp... jak zrobisz latem to wiesz nie sztuka jest latem prowadzić samochód przy nawierzchni suchej itp...
Wiesz takie moje zdanie
Wiem już nie raz to słyszałam od swojego męża , uczył mnie jeździć jesoo chyba bardziej się niewiem kto denerwował On czy ja przy Nim
Tylko że ja chyba bym musiałą mieć automat
Jakoś nie idzie mi z biegami :/
Hehe, wiesz jak mąż cię uczył jeździć to zapewne bał sie o samochód
A ja CI powiem tak nie ma czego się bać
Jedyne co jest męczące i denerwujące to warunki atmosferyczne... 
A ja CI powiem tak nie ma czego się bać
Ta wiem że bał się bardziej o samochód
Na początku jak się uczyłam jeździć to ulica się kończyła a ja dalej jade prosto ..
Ale to był stres bo jak ktoś mi tu koło ucha gada i jesio za tobą ktoś wrzeszczy to kaplica niewiesz kogo słuchać :/
Heh, nie no rozumiem
Spoko dasz rade to nic trudnego i strasznego
Spoko dasz rade to nic trudnego i strasznego
Nio pożyjemy zobaczymy jak to będzie
Ale jednak stwierdzam że motorem o wiele lepiej mi się jeździło , jak jesio mąż miał , to było coś
Ale jednak stwierdzam że motorem o wiele lepiej mi się jeździło , jak jesio mąż miał , to było coś
Heh, mówisz, że wiatr we włosach lepiej Ci pasuje
Nic ja zmykam pojeździć trochę... 3maj się Aga
Jak by coś będę około 19 jak sie gdzieś nie rozbiję
Nic ja zmykam pojeździć trochę... 3maj się Aga
Jak by coś będę około 19 jak sie gdzieś nie rozbiję
Zdecydowanie pasował jak jesio kasków nie trza było .. teraz lipa , ale bezpieczeństwo przedewszystkim
Ok Krzysiek , bezpiecznej jazdy
Do miłego
Ok Krzysiek , bezpiecznej jazdy
Do miłego