Techno vs. HH
-
mody_24
Re: Techno vs. HH
no ja np. słucham Hip-hop-u i Techno
także trudno mi jest wybrać ale Hip-Hop w tej chwili spadł na psy szczególnie polski hip hop ( w którym są powtarzające sie teksty moja dzielnica moja ulica moja dziewczyna mój chodnik itp. Smieszne są niektóre teksty jak niewiem
)amerykańaskiego jeszcze posłucham (a kiedyś rap u ) więc analogicznie do mojej wypowiedzi wole Techno :!:
Pozdro Wszystko co złe to nie ja hehe
Pozdro Wszystko co złe to nie ja hehe
-
doom.slaw
-
Nisia
Ja WoLę PosŁuCHać TEchNo, TraNCe No i OczYwiściE TyM PoDoBne... Ta MuZyczKa Ze Mną ByŁa OdkąD PaMięTam...
, ALe NiE BęDę śCieMniaŁa, żE HH WoGóLe Nie SŁuCham, LuBię Go SŁuchAć WteDy KieDy MaM TaKą PoTrzeBę...
PoZdRo 4 aLL
PoZdRo 4 aLL
-
MR Mathew
no oczywisice ze TeChNo !! a od HH wole DISCO POLO
TECHNO I DISCO POLO przynajmiej rozkreca dyskoteke
a HH..... ja zanudza
-
rocco_szczur
Ja słucham techno\dance A hip-hopu prawie wogole niektóre utwory hh przyprawiaja mnie o mdłowści.BLLLLLLLLLLLLe
-
User
Ta sonda wogole jest smieszna..... sa gusta i gusciki a to forum jest bardziej nastawione na muzyke klubową to wiadomo ze Techno bedzie przodowac.
-
Aludza
hmmm...
techno wymiata! co wogle za pytanie co lepsze
HH to nawet nie muzyka...to jest takie szczekanie
jak słysze HH to chce mi sie spać...a jak Techno to tańczyć i wogle życ
kocham techno :)
-
rocco_szczur
Techno jest najlepsze zgadzam sie z koleżanką.A co ci przekazuje ten twój HH Żeby siedzieć rymować i palić blanty?
-
keziu
Ja slucham praktycznie tylko techno (jak ponizej
) ale HH nie jest zly
Kazda muzyka jest dobra... wszystko zalezy od gustu !!
-
rzuvik
ja slucham tylko polskiego HH, lubie nie ad czasu do czasu posluchac jakiegos dobrego techno ale wole HIP HOP