Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
-
GeorgeLukas88
Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
Player[1] ... prosze Cie zastanow sie co piszesz ... jezeli chodzi Ci o to : thomas_bronzwaer-constellation_(john_ocallaghan_remix)-versace_muzikum.pl.mp3 ... to nawet tam nie zajzalem ... i nie wypowiadaj sie wiecej na takie tamaty ,jesli nie wiesz co piszesz :!:
-
Zielona
a to nie da sie sprawdzic kto usunol posta i po sprawie? pozdrawiam 
PS. chcialam tylko podkreslic zeby nikt nie usuwal moich postow (tak na wszelki wypadek)
bo zawsze staram sie zgodnie z regiem pisac.
PS. chcialam tylko podkreslic zeby nikt nie usuwal moich postow (tak na wszelki wypadek)
bo zawsze staram sie zgodnie z regiem pisac.
-
m16iusz
do admina : zlikwiduj warny które zostały przyznane dawno temu np. >3miesiace , osobom które już potem nie naruszały regulaminu , patrz ja 
-
agnieszka247
- Nowicjusz
Niektuzi?
tak jak to niektuzi zauwarzyłem robią to miałbym ponad 1000.???????????????????????A co to znaczy niektuzi?" pisze:tak jak to niektuzi zauwarzyłem robią to miałbym ponad 1000.???????????????????????A co to znaczy niektuzi?" pisze:Z tego co mi wiadomo to misją tego forum jest dzielenie sie z innymi fajnymi kawalkami
[ Dodano: 16-05-2007, 23:24 ]" pisze:" pisze:Z tego co mi wiadomo to misją tego forum jest dzielenie sie z innymi fajnymi kawalkami
Poniewaz piw nie ma i nie bedzie." pisze:A CZEMU WSZELKIE PIWKA SĄ PRZEKREŚLONE
Zakaz promowania alkoholu na forum.
-
matwiej
hmm .. dlaczego tak jest ?? mam duzo HH ... a ten dzial ma najmniej piosenek i chcialbym wrzucac ... i mam ciagle czekac az ktos po mnie napisze temat ??UWAGA!!! Zakładanie kilku tematów, jeden po drugim w tym samym dziale jest zabronione (z wyjątkiem działów z albumami)
Po prostu wrzucaj w jednym temacie. Np. tytuł piosenki + 4, czyli to znaczy, że wrzuciłes 5 piosenek.
-
popeyek
Masz robić odstępy kilkugodzinne .
Masz kilka nutek?
Super!! Załóż temat XXXXXX + 7,8,9... a nie, 10 tematów jeden po drugim!!
Wtedy sie robi bałagan na forum !!!!
Masz kilka nutek?
Super!! Załóż temat XXXXXX + 7,8,9... a nie, 10 tematów jeden po drugim!!
Wtedy sie robi bałagan na forum !!!!
-
matwiej
-
popeyek
Jest opcja:
Przeszukaj tylko tekst wiadomości
Dlatego nie widzę problemu z wyszukiwaniem
Przeszukaj tylko tekst wiadomości
Dlatego nie widzę problemu z wyszukiwaniem