jaki rodzaj muzyki elektronicznej wam odpowiada

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Jakie podium w Whistler

Amman
1
8%
Małysz
5
38%
Shlierenzauer
2
15%
Ahonen
4
31%
Jacobsen
0
Brak głosów
Kranjec
1
8%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
lsudny
Ekspert

Re: jaki rodzaj muzyki elektronicznej wam odpowiada

Post autor: lsudny »

Ambient, psybient, chillout, psychill, downtempo, idm, dubstep, drumnbass, drillnbass, trip-hop, z deka eksperymentalna. Czasami jakieś techno (The Prodigy na przykład), acid techno, ale raczej rzadko; czasem nawet noise, industrial itp. Do gatunków typu trance, dance, hardstyle czy house żywię wielką niechęć i obrzydzenie, chociaż zdarza się, że spodoba mi się jakiś kawałek z tych gatunków (hardstyle nigdy). Chilltrance (czy jakkolwiek się to zwie) - bywa, że lubię. Speedcore, gabber, hardcore i pochodne - dla mnie to zwykłe szumy.
Awatar użytkownika
satan666
Weteran

Re: jaki rodzaj muzyki elektronicznej wam odpowiada

Post autor: satan666 »

Chillout i wiekszość odmian, ambienty, trip-topy itp. Idustrial, czasem zmierzący w stronę metalu jako, że słuchałem

Jeśli z rodziny trance i house to raczej progressive house/trance taki normalny trance jakiś zdziadziały ostatnio. Może za duży natłok tego samego.

Z rodziny D&B to dubstepy, chillstepy, D&B jednak kiedy pojawia się za duży chaos i za duże tempo to już nie dla mnie. A niektóre rzeczy to już dla mnie totalna abstrakcja.

Preferuje również też techno i minimal, ale minimal dobry trzeba się naszukać, bo nie wszystko mi siada, podobnie z techno.

Hardstyle i harcore i takie typu scooter nie bardzo, chociaż sam jednego prostego zrobiłem to akurat lubię, bo jest prosty i mój :)
ODPOWIEDZ