Pozdrawiam
INTERNETOWE RADIO MUZIKUM!
-
DJ Krzyk
Re: INTERNETOWE RADIO MUZIKUM!
Ja też jak najbardziej jestem za
Bardzo podoba Mi się taki pomysł... 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
robert005
Gdyby gdzieś pomiędzy te przeboje wsadzić moje nutki i czasami je puścić to jestem jak najbardziej za...
-
PhilvanSound
- Klubowicz
Popieram pomysl otwarcia wlasnego radia. Gdyby byla mozliwosc, sam bym chetnie zostal
prezenterem. Moja specjlanosc : Hands Up, Dancecore i Dance
Ktos poprze jak cos, moja kandydature?
prezenterem. Moja specjlanosc : Hands Up, Dancecore i Dance
Ktos poprze jak cos, moja kandydature?
Ja też jestem za! Myśle,że z Paauli_83 moglibyśmy zapodawać House z całkiem niezłym skutkiem.. Byłoby świetnie! 
No jasne.. Tylko trzeba zrobić tak,aby był jeden komp i jeden serwer włączony przez cały dzień,ponieważ inaczej z każdego innego kompa zamęczymy sie na śmierć.. 
Szczerze przyznam, ze nie znam się na tym... Wiec jeśli tak to proszę osobę która się na tym zna o pomoc...
Wystarczy komp z internetem który będzie chodził cały dzień i będzie miał w miare szybki serwer.. Tyle.. 
-
Patrick Dethnexe
Lepiej znaleźć sponsora na serwer shoutcast postawiony przez jakąś firme hostingowąWir00z pisze:Wystarczy komp z internetem który będzie chodził cały dzień i będzie miał w miare szybki serwer.. Tyle..![]()
Po co Ci sponsor? Przecież na shoutcast`a możesz założyć sobie samemu,bez żadnych sponsorów.. Wystarczy w miare szybki internet i komputer + stałe IP nic więcej.. A co do prowadzenia radia,to poudzielaj sie troche,wrzucaj coś to wtedy sie pomyśli..Patrick Dethnexe pisze:Lepiej znaleźć sponsora na serwer shoutcast postawiony przez jakąś firme hostingową![]()
-
WoGuziczek
Ja kiedyś prowadziłem radio internetowe...Deszczu pisze:Szczerze przyznam, ze nie znam się na tym... Wiec jeśli tak to proszę osobę która się na tym zna o pomoc...
Ach to były czasy, wszystko szło dobrze, popularność w górę, ale... zamknął mi ją ZAiKS.
Jeśli jest ktoś kto jest pełen zapału do tego to śmiało popieram ten pomysł.
Sam bym chętnie prowadził, ale nie podejmuję się, bo nie mam czasu
Stronę mogę zrobić
A co do serwera - to z tego co wiem, to muzikum ma niezłego dedyka na którym możemy postawić shoutcast.