Kilka zmian na forum
Re: Kilka zmian na forum
Mnie też ten The Prophet nie przekonuje w roli moda. Jego, że tak powiem "przewinienia" zostały już wymienione wcześniej przez poprzedników! Jako mod wykorzystywał swoją władzę, ciekawe czy sprawdzi się jako zwykły "szary" użytkownik?! Prophet będąc modem powinieneś mieć doświadczenie, przecież jesteś za coś odpowiedzialny! Mam nadzieje że zmiany wpłyną na lepsze, ale nie powinieneś znosić obowiązku wpisywania nazwy forum w mp3. tyle z mojej strony... pozdr
-
Luxus
O lol po tym co tu przeczytałem to mi sie w żołądku zaczeło przewracać...Czy to możliwe,że mod sie tak pucuje???Też widziałem tę jgo gadkę o zniesieniu nazwy forum w nazweie pliku.Powiem tyle jego występki powienny zostać surowo ukarane<zbanować go na wieczność>,żeby już nie wprowadzał swoich chorych jazd w życie.
Dziękuje za uwagę.
Pozdrwiam
Dziękuje za uwagę.
Pozdrwiam
Jak mogliście Zieloną wyje..ć??? Skandal!!!! nie znam osoby, która bardziej angażowała się w to forum!!! CBŚ czy CBA nawet w na muzikum istnieją?!!!! bardzo nieładnie!!!! 
-
Luxus
Może z tym to troche przesadziałeś,bo tak jak mowi djmasterr na forum SB nie może istnieć.Ale swoją drogą uważam,że The Prophet zasłużył sobie na karę za to co zrobił." pisze::o Dodatkowo mała prośba: napiszcie mi swoją opinie na temat aktualnych moderatorów (nie, to nie kablowanie...![]()
![]()
no no tak nie moze byc ... mody regulamin przestudiowac!!! mnie to sie nie czepia nikt NARAZIE...
Chyba nie amsz na myśli wszystkich modów...!! Albo Cie źle zrozumiałem...!!" pisze:mody regulamin przestudiowac!!!
pewnie ze nie wszystkich!! ale co niektorzy czasem swiruja :/ co to nie oni jacy madrzy.
-
Jacek
ja nic tez nie mam do władzy :p jak trzeba to ostro zaatakują...wiem coś o tym bo już miałem przeżycia z tą wladzą nie inną
:-)