Kilka zmian na forum

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Re: Kilka zmian na forum

Post autor: Pawel1987 »

Ja tam nie bede za nim tesknil bo nie znalem go ;)
Awatar użytkownika
J-R
Użytkownik

Witam

Post autor: J-R »

:o Dodatkowo mała prośba: napiszcie mi swoją opinie na temat aktualnych moderatorów (nie, to nie kablowanie... ;) :bad:
Ogólnikowo nic dodac nic ując-spoko,raz jest lepiej raz jest gorzej. ;-) :bad:
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

Mnie też ten The Prophet nie przekonuje w roli moda. Jego, że tak powiem "przewinienia" zostały już wymienione wcześniej przez poprzedników! Jako mod wykorzystywał swoją władzę, ciekawe czy sprawdzi się jako zwykły "szary" użytkownik?! Prophet będąc modem powinieneś mieć doświadczenie, przecież jesteś za coś odpowiedzialny! Mam nadzieje że zmiany wpłyną na lepsze, ale nie powinieneś znosić obowiązku wpisywania nazwy forum w mp3. tyle z mojej strony... pozdr
Luxus

Post autor: Luxus »

O lol po tym co tu przeczytałem to mi sie w żołądku zaczeło przewracać...Czy to możliwe,że mod sie tak pucuje???Też widziałem tę jgo gadkę o zniesieniu nazwy forum w nazweie pliku.Powiem tyle jego występki powienny zostać surowo ukarane<zbanować go na wieczność>,żeby już nie wprowadzał swoich chorych jazd w życie.

Dziękuje za uwagę.
Pozdrwiam
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

Jak mogliście Zieloną wyje..ć??? Skandal!!!! nie znam osoby, która bardziej angażowała się w to forum!!! CBŚ czy CBA nawet w na muzikum istnieją?!!!! bardzo nieładnie!!!! :zly:
Luxus

Post autor: Luxus »

&quot pisze::o Dodatkowo mała prośba: napiszcie mi swoją opinie na temat aktualnych moderatorów (nie, to nie kablowanie... ;) :bad:
Może z tym to troche przesadziałeś,bo tak jak mowi djmasterr na forum SB nie może istnieć.Ale swoją drogą uważam,że The Prophet zasłużył sobie na karę za to co zrobił.
Grzekus
Użytkownik

Post autor: Grzekus »

&quot pisze:The Prophet zasłużył sobie na karę za to co zrobi
zgadzam się
Awatar użytkownika
gateway
Klubowicz

Post autor: gateway »

no no tak nie moze byc ... mody regulamin przestudiowac!!! mnie to sie nie czepia nikt NARAZIE...
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

&quot pisze:mody regulamin przestudiowac!!!
Chyba nie amsz na myśli wszystkich modów...!! Albo Cie źle zrozumiałem...!!
Awatar użytkownika
gateway
Klubowicz

Post autor: gateway »

pewnie ze nie wszystkich!! ale co niektorzy czasem swiruja :/ co to nie oni jacy madrzy.
Jacek

Post autor: Jacek »

ja nic tez nie mam do władzy :p jak trzeba to ostro zaatakują...wiem coś o tym bo już miałem przeżycia z tą wladzą nie inną :P :-)
ODPOWIEDZ