Wasz nick na Muzikum

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
darXide
Specjalista

Re: Wasz nick na Muzikum

Post autor: darXide »

darXide to akronim, zbitka od imienia Dariusz i od słowa ciemność z angielska, jako że często ten nick bywa zajęty, daję czasem darXidednb, darXidethc, darXidePL i różne ewolucje
Awatar użytkownika
franec
Klubowicz

Post autor: franec »

Franec- pozostałość po imprezach, jak popiłem to właśnie tak się przedstawiałem :D (a na imie mam Kamil- i nie mam pojęcia skąd mi to do głowy przychodziło (może w poprzednim życiu tak się nazywałem :D ) "c" na końcu zamiast "k" ponieważ franków jest do bólu i nie chciałem mieć żadnego numerka.
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

DeeJay Yang - mialo byc Young z (ang) czyli młody tak mnie przyzwali od popstawowki aa ze przez pomylke mi sie zrobilo wiec tak zostalo :P
Awatar użytkownika
Corn'
Weteran

Post autor: Corn' »

Corn' - heh :D Corn, od mojego nicku czasem używaniego w grach komp. - Cornisshon ;D (wiem, że bardzo kreatywny nick xD )
A apostrof się wziął jakby ze slangu amerykańskiego, tzn. jeżeli w słowie jest końcówka ing, to literę G się wywala i w zamian daje się apostrof. Wiem, że w "słowie" Cornisshon nie ma końcówki ing ale jakoś tak dałem apostrof dla urozmaicenia :D
303Fan

Post autor: 303Fan »

A mój nick chyba wiadomo skąd się wziął xD
Shane_XXII

Post autor: Shane_XXII »

Moj nick wzial sie od tego ze mialem zaczac zabawe z Graffiti i to mialbyc moj "znak rozpoznawczy" xD

a dokladniej Shane 22 ale bardziej mi sie spodobalo Shane XXII
a "_" jest od tego ze na nie ktorych stronach mozna dac spacji i zostalo ''_" na kazdej stronie :P
Awatar użytkownika
pro_dj
Weteran

Post autor: pro_dj »

pro - profesonalista xD
_ - spacja
dj - chyba wiadomo, kiedys sie grywało na miejscowych potupajkach

Inny nick ale nie na forum to avb04 - avb bo Armin Van Buuren, 04 miesiac urodzenia :P
Awatar użytkownika
Roxa:
Weteran

Post autor: Roxa: »

od imienia Roksana ^^D
Awatar użytkownika
Taube
Weteran

Post autor: Taube »

everlast to w sumie tylko nick a nie skywa a wywodzi sie od najlepszej firmy boxerskiej ktora zna kazdy obeznany w tej klimie :D moje pseudo muzyczne to
Dj . Tauber od mojego nazwiska :)
Leila
Klubowicz

Post autor: Leila »

Leila-a tak poprostu wybrałam pare zagranicznych imion i Krzysiu pomógł mi wybrać to jego zasługa,ze mam taki fajny nick :D
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Post autor: Dj Spector »

Spector??? A nie wiem, kiedys ktoś miał nick Spectacular ale mi było troche za długie i wpadło mi tak Spector :D
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Post autor: pol102 »

Gdy w 2000r zakładałem konto na onecie potrzebowałem nicku... kolega podrzucił "enter"... samo enter było już zajęte więc dorzuciłem 102 :) Po pewnym czasie zapomniałem hasła do owego konta i postanowiłem założyć konto na interii. Potrzebowałem nicku, który będzie krótki i łatwy. A teraz spójrzcie na klawiaturę i zobaczcie gdzie są klawisze z literami P, O, L :D Samo pol było zajęte więc przeniosłem stare poczciwe 102 i oto jestem :]
ODPOWIEDZ