Wasz nick na Muzikum
Re: Wasz nick na Muzikum
darXide to akronim, zbitka od imienia Dariusz i od słowa ciemność z angielska, jako że często ten nick bywa zajęty, daję czasem darXidednb, darXidethc, darXidePL i różne ewolucje
Franec- pozostałość po imprezach, jak popiłem to właśnie tak się przedstawiałem
(a na imie mam Kamil- i nie mam pojęcia skąd mi to do głowy przychodziło (może w poprzednim życiu tak się nazywałem
) "c" na końcu zamiast "k" ponieważ franków jest do bólu i nie chciałem mieć żadnego numerka.
- DeeJay Yang
- Specjalista
DeeJay Yang - mialo byc Young z (ang) czyli młody tak mnie przyzwali od popstawowki aa ze przez pomylke mi sie zrobilo wiec tak zostalo 
Corn' - heh
Corn, od mojego nicku czasem używaniego w grach komp. - Cornisshon
(wiem, że bardzo kreatywny nick
)
A apostrof się wziął jakby ze slangu amerykańskiego, tzn. jeżeli w słowie jest końcówka ing, to literę G się wywala i w zamian daje się apostrof. Wiem, że w "słowie" Cornisshon nie ma końcówki ing ale jakoś tak dałem apostrof dla urozmaicenia
A apostrof się wziął jakby ze slangu amerykańskiego, tzn. jeżeli w słowie jest końcówka ing, to literę G się wywala i w zamian daje się apostrof. Wiem, że w "słowie" Cornisshon nie ma końcówki ing ale jakoś tak dałem apostrof dla urozmaicenia
-
Shane_XXII
Moj nick wzial sie od tego ze mialem zaczac zabawe z Graffiti i to mialbyc moj "znak rozpoznawczy" 
a dokladniej Shane 22 ale bardziej mi sie spodobalo Shane XXII
a "_" jest od tego ze na nie ktorych stronach mozna dac spacji i zostalo ''_" na kazdej stronie
a dokladniej Shane 22 ale bardziej mi sie spodobalo Shane XXII
a "_" jest od tego ze na nie ktorych stronach mozna dac spacji i zostalo ''_" na kazdej stronie
pro - profesonalista 
_ - spacja
dj - chyba wiadomo, kiedys sie grywało na miejscowych potupajkach
Inny nick ale nie na forum to avb04 - avb bo Armin Van Buuren, 04 miesiac urodzenia
_ - spacja
dj - chyba wiadomo, kiedys sie grywało na miejscowych potupajkach
Inny nick ale nie na forum to avb04 - avb bo Armin Van Buuren, 04 miesiac urodzenia
everlast to w sumie tylko nick a nie skywa a wywodzi sie od najlepszej firmy boxerskiej ktora zna kazdy obeznany w tej klimie
moje pseudo muzyczne to
Dj . Tauber od mojego nazwiska
Dj . Tauber od mojego nazwiska
Leila-a tak poprostu wybrałam pare zagranicznych imion i Krzysiu pomógł mi wybrać to jego zasługa,ze mam taki fajny nick 
- Dj Spector
- Specjalista
Spector??? A nie wiem, kiedys ktoś miał nick Spectacular ale mi było troche za długie i wpadło mi tak Spector 
Gdy w 2000r zakładałem konto na onecie potrzebowałem nicku... kolega podrzucił "enter"... samo enter było już zajęte więc dorzuciłem 102
Po pewnym czasie zapomniałem hasła do owego konta i postanowiłem założyć konto na interii. Potrzebowałem nicku, który będzie krótki i łatwy. A teraz spójrzcie na klawiaturę i zobaczcie gdzie są klawisze z literami P, O, L
Samo pol było zajęte więc przeniosłem stare poczciwe 102 i oto jestem :]