Liga Pojedynków - Pierwsza Kolejka!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
PhilvanSound
Klubowicz

Re: Liga Pojedynków - Pierwsza Kolejka!

Post autor: PhilvanSound »

Krzysiek, styl to rzecz indywidualna a mi zależy na tym by każdy remix róznił się od siebie czymś więcej niz tylko barwą bassu czy leadu.

W tym momencie muszę Grześka pochwalić, taka mieszanka może być naprawdę ciekawa. Czekam na fulla :) Pozdro !
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Hmm.. Dobrze, ale Moim zdaniem to będzie troszke nie Fair :p Jak Creatix zrobi np: shita (oczywiście bez obrazy, to przykład), w Electro pomieszanym z Hardstylem i Electro, a np: Ja zrobię kosę w Hands-Upie to i tak wygra Creatix? :] Moim zdaniem najważniejsze jest wykonanie utworku, no ale dobra :p Jak to zwykle z Jury się nie dyskutuje hehe ;D

Pozdro ;D
DJ_Juz3k

Post autor: DJ_Juz3k »

Zle go krzych zrozumiales chodzi o to zeby utwory nie byly takie same a jak sie zrobi shit to ten przegra.
PhilvanSound
Klubowicz

Krzysiek... Po raz kolejny pojawia się na tym forum problem złej interpretacji...

Jeżeli Ty zrobisz "hands up-ową kosę a Creatix gówno" to wygrasz Ty, po mimo tego że nutka Grześka będzie o wiele bardziej innowacyjna i pomysłowa. W moim kryterium oceniania innowacyjność stoi na tym samym "schodku" co technika i wykonanie. Jedno nie wyklucza drugiego, wręcz tylko bardziej otwiera drogę do zwycięstwa.

Poza tym, biorę pod uwagę korzystanie z midi (nie chodzi o bassline, głownie niezmieniona melodia itp), wspomnianą innowacyjność, technikę i wykonanie, poziom trudności remixowanego materiału (w tym pojedynku nie będe pobłażliwy, Go West to naprawdę łatwy pack) a także, co może dla niektórych wydać się dziwne, całokształt twórczości danego artysty. Po przez wzgląd na to można ocenić czy delikwent wykonał pracę SAMODZIELNIE. Jestem pewien że konieczności rozpatrywania tego kryterium na naszym forum nie będzie, ale lepiej mieć uszy i oczy otwarte ponieważ kilkakrotnie spotkałem się z takim przypadkiem że uczestnik konkursu na remix zleca wykonanie kawałka komuś innemu i podpisuje go jako swój...
DJ Krzyk

Spoko, nie wiedziałem, że będę tak niemiło potraktowany, wybaczcie że źle zrozumiałem Twoje słowa Filp.. Już nie będę się wtrącał, nie róbmy Off Topa panowie ;)

Pozdrawiam..
PhilvanSound
Klubowicz

Ale może wtrąć się??

Powiedz mi jak podoba się Tobie i ogólnie wszystkim moje kryterium

Bo jeżeli ktoś uważa że jest nie sprawiedliwe i dla kogoś krzywdzące, proszę mi o tym powiedzieć
DJ Krzyk

Dobra, naprawdę przestańmy.. Nie chcę wprowadzać tu jakiejś niepotrzebnej kłótni z Moim udziałem i przy okazji robić Off Topa.. :-( Więc skończmy temat, będzie jak będzie, zobaczymy po prostu...
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

ojojoj chlopy nieladnie :D
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Se Hydeparka urządzili xD Krzyku to bedzie jak z pojedynkiem do DWYL miałem zmienione melo ty nie ale moja wersja była szajska i phil zagłosowal na ciebie xD Tyle ;D

Dobra koniec ;D
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

Oznamujem ze uz nestihnem dokoncit pesnicku do ligi Dj Krzyk dufam ze to pochopis vzdavam sa lebo mam nejake necakane osobne problemy za pochopenie dakujem S Pozdravom Dj Jony Slovakia
DJ Krzyk

Yyyy.. Jony, nie dokończysz utworku na Ligę, czy Mi się tylko wydaje, że tak napisałeś? "Oznajmuję, że nie jestem w stanie (?) dokończyć piosenki do ligi"? O to chodzi?
Awatar użytkownika
DjJony
Klubowicz

Post autor: DjJony »

Ano Krzyku nedokoncim lebo mi umrela mama a tak nemam sil na to aby som teras dokoncoval pesnicku dufam ze to pochopis Krzyku no a za pochopenie dakujem ale Dalej budem pokracovat v Lige ok S Pozdravom Dj Jony Slovakia
DJ_Juz3k

Post autor: DJ_Juz3k »

o kurde wspolczuje ci jony naprawde
Zablokowany