Jakiego macie antyvirusa??
-
prznar1
eset smart security
Re: Jakiego macie antyvirusa??
Potwierdzam, 2 antyviry to samobójstwo. Zainstalowałem kiedyś avasta i kasprzaka i miałem problemy z korzystaniem z wszystkim co związane z netem.
Z tymi lodówkami, to złe porównanie, też mam dwie w domu i jeszcze zamrażarkę
Tą sytuację możnaby porównać do dwóch psów, zamkniętych w jednym kojcu. Będą może i dobrze szczekać, ale i będą się gryźć między sobą
Z tymi lodówkami, to złe porównanie, też mam dwie w domu i jeszcze zamrażarkę
Tą sytuację możnaby porównać do dwóch psów, zamkniętych w jednym kojcu. Będą może i dobrze szczekać, ale i będą się gryźć między sobą
- pomaranczowy
- Weteran
Kaspersky, nie zamula kompa i jak na razie ze wszystkim sobie poradził.
ja długo jechałem na Avaście ale po czasie kiedy puścił mi jakiś syf nie chcę o tym słyszeć... 
mam teraz AVG i chwalę go sobie
mam teraz AVG i chwalę go sobie
-
BlastM
a ja mam Avasta Professional i jest Git
i dodam ze : Panda - Shit,Avg - przejdzie,Nod32-Git,KIS-Git,Inne - shit (ale nie testowalem)
Kiedys mialem vira ze mi kazdego antyvira walil zarazal pozal sie boze cenne wtyki i musialem formacic pc ;( a jak wyl. na chwile antyvir to wylacza ci edytor rejestru,menedzer zadan i Bog wie co jeszcze
Kiedys mialem vira ze mi kazdego antyvira walil zarazal pozal sie boze cenne wtyki i musialem formacic pc ;( a jak wyl. na chwile antyvir to wylacza ci edytor rejestru,menedzer zadan i Bog wie co jeszcze
ja miałem avast... oj jaki to był shit... a teraz mam avg i nie nażekam
-
Bootyshine
- Użytkownik
Ja posiadam avasta! i Norton Internet Security (wbudowany do Visty) :p Jestem znich nawet zadowolony choc czasem ten drugi mimo wylączenai paru opcji uduwa mi cracki przed calkowitym pobraniem :mad:
Ja zamieniłem z Kaspersky Internet Security na Microsoft Security Essentials
-
dami1232
Od lat używam ESET Smart seciurity, teraz wersja 4.0.474.0 oraz Ad-Aware version 8.1.2
Miałem też(i uważam że się sprawdzał) Malwarebytes' Anti-Malware,ale zaczął
mi blokować kilka stron muzycznych i go chwilowo odstawiłem-myślę że był to chwilowy błąd w jego bazie i niedługo do niego powrócę.
Miałem też(i uważam że się sprawdzał) Malwarebytes' Anti-Malware,ale zaczął
mi blokować kilka stron muzycznych i go chwilowo odstawiłem-myślę że był to chwilowy błąd w jego bazie i niedługo do niego powrócę.