BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Kto waszym zdaniem wygrywa ???

TEDE
102
22%
Peja
366
78%

Liczba głosów: 468

Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Re: BeeF Tede Vs. Peja (zapraszam)

Post autor: T3L3T3LU »

Posłuchajcie sobie dissa na Tede ''Czas Hardcoru'', pojechał mu po tym tłustym tyłku. Peja go zmiarzdżył.
Awatar użytkownika
Oskarro
Weteran

Post autor: Oskarro »

Jak dla mnie Peja rządzi. Jeżdzi sobie po Tede jak chce. Tede powinien już sobie odpouścić, bo i tak nie ma szans. Najbardziej podoba mi się kawałek "Gruby pojazd z Tede". Nie dość, ze świetna nutak i wpada w ucho to extra text.
Awatar użytkownika
zabcia14042
Nowicjusz

Post autor: zabcia14042 »

SLU Gang - wszystko na moj koszt dobre
Awatar użytkownika
T3L3T3LU
Specjalista

Post autor: T3L3T3LU »

Dla mnie Rychu zawsze był pionerem polskiego rapu. Jeden z pierwszych polskich raperów. On kocha to co robi, i razem z Ajsmenem zrobili wszystko żeby się tylko wybić z biedy.

A tede nie musiał się wybijać. On się urodził już na szczycie góry pieniędzy! Wedłu mnie on nic nie wniósł do polsiego rapu. Rapuje tylko o pieniądzach i samochodach. Takimi piosenkami nie podbije serca ludzi tak jak Peja.

Na Legalu?- platyna
Na Legalu plus- złoto
Szacunek ludzi ulicy- złoto
Styl Życia G`N.O.J.A- złoto
Na Serio- złoto

Te albumy świadczą o tym że Rychu wraz z SLU trzymają się na najwyższym poziomie.
A większość pamięta go tylko z Zielonej Góry.
Awatar użytkownika
Veralid
Weteran

Post autor: Veralid »

kOLEJNE ZACZEPKI RYSKA

POZNAŃSKI RAP z dumą celebruje zdobycie TOP 10 sprzedaży Empiku! Choć liczymy na to że w końcu zagraniczne sieci sprzedaży pokażą że w Polsce można wystawić półkę z Polskim Rapem (w przeciwieństwie do Empiku - ostatnimi laty), dziś cieszymy się z tego, że w TOP 50, na 7 pozycji plasuje się przedpremierowo SLUMS ATTACK - REEDUKACJA, a na 9 SHELLERINI - PDG GAWROSZ.

Choć takie sytuacje nie są nam obce, cieszymy się że "olewany" przez mass media rap w Polsce CAŁY CZAS święci triumfy, tym bardziej że w zestawieniu poza łodzianinem (O.S.T.R. i jego Jazz, Dwa, Trzy na drugiej pozycji w drugim tygodniu sprzedaży) POZNAŃSKI RAP okupuje topowe miejsca.

Kiedy w Warszawie Tede robi "wielkie cicho", a Sokół przeprasza za "naśladowców w aucie", Poznań pokazuje siłę - zarówno sprzedażową, jak i po prostu - RAPOWĄ miasta - bez wsparcia VIACOM`u, TVN`u i innych "gigantów" spośród mediów.
pr0mat1

Post autor: pr0mat1 »

Jak dla mnie to Peja wygrał. Rychu górą. ;D
clinic16

Post autor: clinic16 »

Kod: Zaznacz cały

gg:http://sonda.hanzo.pl/sondy,112538,qeM6.html
Jeżeli znajdziecie chwilę, prosiłbym o oddanie głosu w sondzie, która posłuży mi w pisaniu pracy licencjackiej na temat muzyki. Dzięki!
ODPOWIEDZ