a tak to na xbox 360 premium w ; Dragon Age 2,i WWE Raw vs Smackdown 2011 i fifa street 3 i czasami gta 4 mam też inne ale to są moje ulubione
W co obecnie gracie?
Re: W co obecnie gracie?
ja tam na kompie tylko w World of Warcraft TBC lastwow. 70 lvl rogal 
a tak to na xbox 360 premium w ; Dragon Age 2,i WWE Raw vs Smackdown 2011 i fifa street 3 i czasami gta 4 mam też inne ale to są moje ulubione
- Violet Rocket
- Specjalista
Wiecej emotek nie mozna bylo? Spam :|chillo pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
:D :D ::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D: :D :D :D :D :D :D :D ::D :D :D ja tam pocinam w gothic 3, ale poszukuje gothic 2 noc kruka, bo jej jeszcze nie przeszedłem, a trójka mi się nie podobuje...
Ja to nie mam gry w ktora ciagle pocinam.. przejde to zmieniam..
Obecnie na wykonczeniu bylo Kane & Lynch, nowy Medal of Honor(fajne ale za krotkie :(), Far Cry 2 wrocilem
- mysza199339
- Użytkownik
ja natomiast nie gram gry już wyrosłem z tego i mnie gry za bardzo nie interesują
wolę słuchać muzyki niż grac w jakieś gierki
- Play on Me
- Użytkownik
Ja gram w "łowisko" na nk. Grafika dorównuje prawie wspaniałej grze wojennej w trybie FPS pt. "Saper". Ścieżka dźwiękowa idealnie odwzorowująca otaczający świat a fabuła to cud miód i orzeszki ^^
Ja nie gram bo mam za słabego kompa ; Grafika ( 128 mb) (zintegrowane max: 32 mb gry ) także nie pogram ale napewno grałbym w pesa 6 i w któregoś NFS