Techno vs. HH
Re: Techno vs. HH
A ja będe neutralny
. Bo to jednak zależy jaki hh i jakie techno.
Specjalnie nie przepadam ani za jednym ani za drugim.
Trance i House to potęga
!!!Dobra wiem, wiem że to upada i to szybko, ale jednak to coś dla mnie albo drum'n bass, to jest też przeżytek, ale jednak dużo ludzi tego słucha
!!!
Z hh najbardziej cenie sobię O.S.T.R., Pezet\Noon, no i zależy od klimatu, czasem Tede, Numer raz, 210. Techno też posłucham, w większości to techno na imprezach słyszę
,
ale jednak niektóre szybsze nutki są fajne, a na imprezie czasem jednak fajnie dać odpocząć uszom, i aparatowi pojęciowo-myślowemu. Stanąć z boku spić piwko lub drinka czy nawet coca-cole,pobujać się do rytmu. Jakby nie patrzeć trance to jak się go dłużej słucha, jedna wielka burda\rzeźnia.House zresztą nie inaczej. Wracając, dla mnie remis, po równo, gdyż mi trochę trudno wybrać co jest lepsze...
Pozdrowienia dla każdego nurtu muzycznego i jego zwolenników
!!!
Specjalnie nie przepadam ani za jednym ani za drugim.
Trance i House to potęga
Z hh najbardziej cenie sobię O.S.T.R., Pezet\Noon, no i zależy od klimatu, czasem Tede, Numer raz, 210. Techno też posłucham, w większości to techno na imprezach słyszę
ale jednak niektóre szybsze nutki są fajne, a na imprezie czasem jednak fajnie dać odpocząć uszom, i aparatowi pojęciowo-myślowemu. Stanąć z boku spić piwko lub drinka czy nawet coca-cole,pobujać się do rytmu. Jakby nie patrzeć trance to jak się go dłużej słucha, jedna wielka burda\rzeźnia.House zresztą nie inaczej. Wracając, dla mnie remis, po równo, gdyż mi trochę trudno wybrać co jest lepsze...
Pozdrowienia dla każdego nurtu muzycznego i jego zwolenników
-
gum1986
techna slucham sporadycznie zadko w domu przewaznie to na imprezach zdecydowanie wole hh polski szczegolnie klasyke
pozdro lda wszystkich sluchajacych hh 
-
MoNySzA
:mrgreen: Byłam wielką fanka hip-hopu, uważam ze oba style są OK...
słucham tego i tego jednak bardziej ostatnio podchodzi mi techno... pozdrowionka 
-
dj kAEmel
-
DJ_Aron
jasne że Techno, głownie Trance, Hardstyle i House.
polski hh p#$^dole w dupsko bo to ścierwo j-bane jest a usa slucham tylko w grach typu Need For Speed!
ale i tak techno rulez!
polski hh p#$^dole w dupsko bo to ścierwo j-bane jest a usa slucham tylko w grach typu Need For Speed!
ale i tak techno rulez!
-
tmster
Polski Hip Hop jest beznadziejny i wogule ten styl muzyczny do mnie nieprzemawia dlatego słucham techno i uwielbiam ten rodzaj muzyki
-
dziurek88
Ja kiedyś słuchałem HH ale od kiedy weszło w mode "hiphopolo" przestałem. Niestety polski HH schodzi na psy, dlatego wole Techno 
-
kamiru
ja słucham i Techno i hip hopu i nie tylko tych dwóch gatunków muzycznych
wiec i jedno mi lezy i drugie![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
wiec i jedno mi lezy i drugie
-
oskar1984
-
Justina_88
Zdecydowanie techno transe, house... moim zdaniem to najlepsza muzyka jaka moze być. Choć z hip hopu niektóre piosenki też są niezłe :mrgreen: