Wasz nick na Muzikum
Re: Wasz nick na Muzikum
Na egzaminie gimnazjalnym dostałem taki owy nick ;d Więc spodobał mi się i ogólnie budził zaciesz wśród kolegów
i o to jest wasz Zbysiuu ;d
-
kwiatek65
A ja chciałam użyc czegos nieskomplikowanego i żeby wpadało w ucho... 
Takie kwiatki

Takie kwiatki
Dj Ohma.. pod tą nazwą kiedyś robilem nuty , jak zakladalem konto na muzikum.pl jeszcze bylem Ohma . a skad taki nick akurat? oczywiscie nudzilo mi sie na Fizyce.. i mielismy Prawo Ohma i mi jakoś wpadlo do glowy i tak sie nazwalem 
-
romeoxx
Romeoxx
w szkole sredniej w wolnych chwilach tzn nz lekcjach
informatyki przesiadywalismy na czatach...ja logowalem sie jako romeo...potem potrzebowalem na szybko meila i jako ze romeo bylo zajete dodalem xx...i tak powstal romeoxx...
w szkole sredniej w wolnych chwilach tzn nz lekcjach
Dam C
Nic ciekawego, Dam od imienia Damian a C pierwsza litera nazwiska
Dla przyjaciół Ciastek
D
Nic ciekawego, Dam od imienia Damian a C pierwsza litera nazwiska
^ - taka ozdóbka, żeby nick nie byl samotny
D
Meril - jest gra na ps2 Shaman King, lubiałam w to pykać, i tam była dziewczyna o imieniu Meril... do ucha mi wleciało, i jest tak jak test
^ - e...

Meril - jest gra na ps2 Shaman King, lubiałam w to pykać, i tam była dziewczyna o imieniu Meril... do ucha mi wleciało, i jest tak jak test
^ - e...
-
Kibol_LP
Kibol_LP
Kibol - No że kibic
<święty> 
"_" - mała przerwa
LP - Lech Poznań :)
Kibol - No że kibic
"_" - mała przerwa
LP - Lech Poznań :)
Yvcia ,wiadomo bo Iwa, mój nick jak u wiekszości z Was pochodzi od mojego imienia.
jako że juz jakis czas temu zmieniłem nick to zrobię aktualizacje 
wcześniej miałem nick mroziak9204 a teraz jestem mundek bo... mój dziadek ma tak na imie i przez to kumple mnie tak zaczęli nazywać juz grubo ponad 5 lat temu i tak jakos przylgneło
D
wcześniej miałem nick mroziak9204 a teraz jestem mundek bo... mój dziadek ma tak na imie i przez to kumple mnie tak zaczęli nazywać juz grubo ponad 5 lat temu i tak jakos przylgneło
Jedi - jakoś tak się przyjęła moja ksywka, a 1922 to rok założenia mojego ukochanego klubu - uprzedzam pytania to nie Lech Poznań. Kibol_LP jeżeli jesteś zorientowany to pewnie wiesz co się z moim klubem stało...
No u mnie bylo kombinowanie
mialo byc na poczatku Dj i tak zostalo ale pozniej byly progi
wiec pomyslalem ze wezme sobie dwie litery od imienia i dwie od nazwiska... Wiec wyszlo "ADŻE" i tak zaczynalem wymieniac literki ktore mi nie pasowaly i wyszlo mi Anshe