FL Studio 8 XXL (Full Version) Polecam !!!
-
tomek6
Re: FL Studio 8 XXL (Full Version) Polecam !!!
hej powie mi ktos jak moge sciagnac tego fl-a za free
-
dejvid555
i dupa zadna z full wersji nie dziala nawet nie chce sie sciagnac a jak juz sie sciagnie to pisze mi ze to nie prawidlowy format lub plik zostal uszkodzony. Mialem juz chyba z 5 roznych wersji i w kazdej to samo
-
robercik240
Ale szajs omg... Żałosne linki.. Jest temat o PEŁNEJ WERSJI a wy tu wrzucacie dema albo pytacie co zrobić, gdy nie działa... Opanujcie się...-.-
-
Semiq
Witam mam problem otuż:
Chciałbym pobrać FL studio 8 FULL wersje ŻEBY MOŻNA BYŁO ZAPISYWAĆ WŁASNE UTWORY
Szukam wszędzie linki itp.. ale albo nie działają albo są usunięte. Wiem, że trzeba cracka ściągnąć albo i nie.... Może ktoś by wrzucił jakiś link, jakiś pewny przez którego bym mógł pobrać, zainstalować, tworzyć, i przede wszystkim zapisywać swoje dzieła muzyczne
z góry dzięki
Chciałbym pobrać FL studio 8 FULL wersje ŻEBY MOŻNA BYŁO ZAPISYWAĆ WŁASNE UTWORY
Szukam wszędzie linki itp.. ale albo nie działają albo są usunięte. Wiem, że trzeba cracka ściągnąć albo i nie.... Może ktoś by wrzucił jakiś link, jakiś pewny przez którego bym mógł pobrać, zainstalować, tworzyć, i przede wszystkim zapisywać swoje dzieła muzyczne
z góry dzięki
-
demix
do dupy nawet sciągnąc nie idzie... zasrany rapidshare
LINK WYGASŁ . po h**** one wygasają ja tego nie trawie .