Najlepiej jest jak każdy pilnuje siebie, chociaż z drugiej strony nie wiem czemu miałyby to być informacje niejawne

Oczywiste że to nie wyścig, nie ważne kto jest pierwszy a kto ostatni, ważne żeby każdy systematycznie moderował swoje działy. Czasami jest tam więcej roboty czasami mniej, dlatego jednym będą staty rosły szybciej innym wolniej.
Ocenianie innych na podstawie statystyk jest trochę jest bezsensowne jeśli mają w działach porządek. Do tego przecież dążymy. Macie za dużo? Piszcie do adminów, niech wam coś zabiorą. Sam moderuje tylko jeden dział i aktualnie w więcej pchać się nie zamierzam. Może mało, w porównaniu do innych nie sprawiedliwie, ale cóż, nie pcham się tam gdzie nie będę wiedział co zrobić z niektórymi utworami.
Możemy się umówić że nie będę wrzucał tych statystyk, albo że będę wrzucał raz w tygodniu, np w niedzielę, od Was zależy. Chyba że wcześniej sam stracę dostęp do tej strony.
btw, żadnym specmodem od kontrolowania innych nie będę, weźcie sobie do tego Macierewicza
PS Statystyki to nie wszystko, sam dzisiaj popełniłem głupi błąd i nabiłem sobie (niechcący) kilkanaście akcji, niby nic ale w ten sposób można tysiące w 15 minut zrobić