Statystyki moderatorów

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Piotr 345
Ekspert

Re: Statystyki moderatorów

Post autor: Piotr 345 »

Panowie luz i jeszcze raz luz, takie dyskusje nie prowadzą do niczego.
Proponuje: 1 głębszy i zagrychę,przecież wszyscy razem tworzymy zgrany zespół i tak trzymać !!!
Dalsze dyskusje są zbędne ,takie jest moje zdanie.
Piotr 345 :)
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

Najlepiej jest jak każdy pilnuje siebie, chociaż z drugiej strony nie wiem czemu miałyby to być informacje niejawne ;) Oczywiste że to nie wyścig, nie ważne kto jest pierwszy a kto ostatni, ważne żeby każdy systematycznie moderował swoje działy. Czasami jest tam więcej roboty czasami mniej, dlatego jednym będą staty rosły szybciej innym wolniej.

Ocenianie innych na podstawie statystyk jest trochę jest bezsensowne jeśli mają w działach porządek. Do tego przecież dążymy. Macie za dużo? Piszcie do adminów, niech wam coś zabiorą. Sam moderuje tylko jeden dział i aktualnie w więcej pchać się nie zamierzam. Może mało, w porównaniu do innych nie sprawiedliwie, ale cóż, nie pcham się tam gdzie nie będę wiedział co zrobić z niektórymi utworami.

Możemy się umówić że nie będę wrzucał tych statystyk, albo że będę wrzucał raz w tygodniu, np w niedzielę, od Was zależy. Chyba że wcześniej sam stracę dostęp do tej strony.

btw, żadnym specmodem od kontrolowania innych nie będę, weźcie sobie do tego Macierewicza ;D

PS Statystyki to nie wszystko, sam dzisiaj popełniłem głupi błąd i nabiłem sobie (niechcący) kilkanaście akcji, niby nic ale w ten sposób można tysiące w 15 minut zrobić ;)
Awatar użytkownika
DOR3MI
Ekspert

Post autor: DOR3MI »

Pomarańczowy dobrze gada, teraz po wyczyszczeniu albumów i innych syfów jest porządek na muzyce. Sam na usuwaniu albumów zarobiłem około 1,5k punktów. Teraz kilka moderacji dziennie się trafi, więc nie ma co przywiązywać większej uwagi co do tego.

Nie ma sensu wrzucanie tego, przecież każdy ma dostęp. O.o
Awatar użytkownika
pomaranczowy
Weteran

Post autor: pomaranczowy »

Niedawno pisali że nie mają to mówię że mogę wrzucać. Jak mają to nie ma tematu.
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

dobrze gada :D niema nabijania ale moderowanie... i wesołego użerania z userami :P
ODPOWIEDZ