Poczytaj co napisałem kilka postów wcześniej forumowy geniuszuKabun pisze:Faktycznie bo tylko ludzie wrzucają Electro i House. A co z innymi podgatunkami tej muzyki jak: Deep House, Garage, Underground House
Progressive House, Hip House, Acid House, Ambient House, Pop House ,Classic House/Chicago House, Vocal House - Italio House/Diva House,Club House - Hanbag House , Anthem House - Stadium House, Epic House,Tribal House, Funky House, P-Funk, Rare Groove, Dark House, Franch House/Tekfunk/Filter House, Speedgaragge/Uk Garage/Underground Garage, Hard House, Ghetto House, Booty House
Chyba tych podgatunków też wszyscy nie odróżniają. No chyba, że jesteś wybitnie uzdolniony :]
Betonowa Administracja czyli Nie bo nie!
Re: Betonowa Administracja czyli Nie bo nie!
-
Marcin
Skoro chcesz moda to czemu jak był konkurs na moda nie brałeś udziału??? Ktoś Ci zabraniał?? Jakoś nie widzę by wypowiadali się inni Uploaderzy jeśli chodzi o ten podział im to nie przeszkadza. Dla mnie żenujący temat jest i mam nadzieje, że Chomik nie będzie taki głupi i nie zrobi tego i po raz kolejny nie da się oszukać jak z działem Reggae.
-
Marcin
Ja mam ochotę zamknąć ten temat ale wolę poczekać na reakcję ze strony administracji :]
Jeśli ktoś jest głupi to Ty, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i nie masz pojęcia o sprawach forum. Jesteś płytki jak typowy polityk. Mało robisz - dużo krzyczysz. Żenujący jest Twój poziom zwłaszcza jako moderatora. Twoje argumenty są co do jednego wymysłem i kłamstwem (może w CBA pracujesz?).Kabun pisze:Skoro chcesz moda to czemu jak był konkurs na moda nie brałeś udziału??? Ktoś Ci zabraniał?? Jakoś nie widzę by wypowiadali się inni Uploaderzy jeśli chodzi o ten podział im to nie przeszkadza. Dla mnie żenujący temat jest i mam nadzieje, że Chomik nie będzie taki głupi i nie zrobi tego i po raz kolejny nie da się oszukać jak z działem Reggae.
oqoqɹ pisze:Ja bym zamkal temat bo watpie czy dojdziecie do porozumienia. Ale jeszcze troche od siebie tez dodam.Mianowicie tak co do rozrozniania electro od house to jednak nie wszyscy to potrafia ale nie zmienimy tego w taki sposob ze nie rozdzielimy bo bedzie balagan.
tu nie chodzi o rozdzielenie działu tylko o całokształt
a tu standardowy schemat rozwiazywania problemow na muzikum
Kabun pisze:Ja mam ochotę zamknąć ten temat ale wolę poczekać na reakcję ze strony administracji :]
Pol, twierdzę iż zdecydowanie przeginasz, z tego miejsca zasługujesz na bana za obrazę użytkownika forum, co gorsza Moderatora :] Moja mała uwaga, Chomik napisał kilka postów wyżej, że nie będzie podziału tak? Więc chyba wyraził się jasno prawda? Nie rozumiem tej ciągłej zbędnej dyskusji... Ciągniesz to wiedząc, że i tak do podziału nie dojdzie... Możesz sobie mnie nazywać betonem czy jak to tam sobie tylko chcesz, mam to gdzieś, podziału i tak nie będzie, i pewnie Cię zaszokuje bo tym razem nie napiszę "Bo nie" tylko powodem takiej a nie innej decyzji jest to, ze wiekszość ludzi nie odróżnia podstawowych gatunków muzycznych, co za tym idzie zacznie się bałagan na forum i nie potrzebne spory...
Co do Bana, niech Kabun sam się zastanowi czy Ci go da czy nie, decyzje zostawiam jemu.
Pozdrawiam Serdecznie i ostrzegam, Krzysiek :]
P.S. Krejzi, podnieca Cię to, że mod zacytował Twoje (Zaznaczam raz jeszcze TWOJE) słowa w powodzie bana?
Co do Bana, niech Kabun sam się zastanowi czy Ci go da czy nie, decyzje zostawiam jemu.
P.S. Krejzi, podnieca Cię to, że mod zacytował Twoje (Zaznaczam raz jeszcze TWOJE) słowa w powodzie bana?
się doczekaliśmyunder337 pisze:więc czekajmy Panie Pol![]()
To po co nam moderatorzy jak nie ma takich co nie rozrozniaja ???Kabun pisze:W dupie mam podział nie każdy mod odróżni House więc nie wiem po co to robić bo komuś się zapaliło w dupce? Chomik jak zrobi podział to sam chyba będzie go moderował o ile odróżnia. Bo ja nie odróżniam połowy house. Dlaczego nie pomyślano o podziale jak powstawało forum?
Bez obrazy ale jest taka prawda
nie warto sie tak emocjonalnie angażować w życie na forum
w końcu to tylko virtual life także lepiej opuścić troche XD
-
Marcin
Moderator jest od moderowania jak byś nie wiedział. Sam byłeś modem Pucek i kur** z własnej autopsji wiesz co robi mod. Jestem pewnie, że jako mod sam się nie znałeś na podziale podgatunków hałsu. Nie każdy jest chodzącą encyklopedia muzyczną... Wam niedługo na forum będzie przeszkadzać postawiona źle kropka bądź przecinek w pisaniu na SB.Pucek pisze:To po co nam moderatorzy jak nie ma takich co nie rozrozniaja ???
Bez obrazy ale jest taka prawda![]()
Masz Krzysztofie poczucie humoruDeszczu? pisze:Pol, twierdzę iż zdecydowanie przeginasz, z tego miejsca zasługujesz na bana za obrazę użytkownika forum, co gorsza Moderatora :] Moja mała uwaga, Chomik napisał kilka postów wyżej, że nie będzie podziału tak? Więc chyba wyraził się jasno prawda? Nie rozumiem tej ciągłej zbędnej dyskusji... Ciągniesz to wiedząc, że i tak do podziału nie dojdzie... Możesz sobie mnie nazywać betonem czy jak to tam sobie tylko chcesz, mam to gdzieś, podziału i tak nie będzie, i pewnie Cię zaszokuje bo tym razem nie napiszę "Bo nie" tylko powodem takiej a nie innej decyzji jest to, ze wiekszość ludzi nie odróżnia podstawowych gatunków muzycznych, co za tym idzie zacznie się bałagan na forum i nie potrzebne spory...
Poziom moderatorów drastycznie spada. Ot Taka dygresja.W dupie mam podział nie każdy mod odróżni House więc nie wiem po co to robić bo komuś się zapaliło w dupce? Chomik jak zrobi podział to sam chyba będzie go moderował o ile odróżnia. Bo ja nie odróżniam połowy house. Dlaczego nie pomyślano o podziale jak powstawało forum?
Pol, czy on to pisał bezpośrednio do Ciebie? użył zwrotu, bezpośrednio do Ciebie? Nie! A temat jeśli chce to moge zamknąć i tego mi nikt nie zabroni, nawet Chomik bo jestem tak samo administratorem jak i on ^^