Pisarz miesiąca
Re: Pisarz miesiąca
darXide Reset co miesiąc... Chyba oszaleliście.
Np. ja jestem na forum okolo 4ech lat, i na posty , ktore mam ciezko pracowałem, bo w moich czasach to forum sie dopiero rozwijalo i trzebabyło miec pomysł.
I conajmniej polowa mnie poprze, ze jak z glupiego konkursu my mamy stracic posty to bedzie to conajmniej bzdura.
Np. ja jestem na forum okolo 4ech lat, i na posty , ktore mam ciezko pracowałem, bo w moich czasach to forum sie dopiero rozwijalo i trzebabyło miec pomysł.
I conajmniej polowa mnie poprze, ze jak z glupiego konkursu my mamy stracic posty to bedzie to conajmniej bzdura.
- Dj Angeloo
- Specjalista
Za bardzo przywiązujesz się do liczby, a nie do tego co napisałeś, a to już jest anomalia. Czy ja napisałem, żeby wyp.. wszystkie posty? Nie, napisałem żeby wyp.. wszystkie liczby, nieświadomie stajecie się nerdamina posty , ktore mam ciezko pracowałem
Sam sobie czytaj!pol102 pisze:To przeczytaj ten temat jeszcze raz. Skoro dziewoja komentuje każdy kawałek, a nie każdego rodzaju muzyki słucha (połowy nie ma nawet 1 po premierze) i komentuje w ciemno to sytuacja jest dziwna, co nie?
Dziwne jest ale czego sie spodziewales po takim konkursie?
Dajcie juz sobie spokoj
Jonek chyba o to im chodzi...:pJonek9FCB pisze:W chooya walić to my,alle nie nas![]()
;P
- CooperMaster
- Ekspert
dla każdego kto wrzuca nutki jednak ważne jest gdy ktoś twoja prace doceni,bo to przecież dzieki uploaderom forum żyje no jest tak czy nie?siedziałem troche na electro-sound.pl,zobaczcie jak tam tam to teraz wygląda,umieralnia jak u mnie w mieście w szpitalu
najświezsze wrzuty z przed 2 tygodni i cisza w postach,bo jak niemasz motywacji do pracy to nic nie pociągniesz 
- David Beilan
- Ekspert