Forum po konwersji - czego brakuje, błędy, problemy - piszcie tutaj

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Re: Forum po konwersji - czego brakuje, błędy, problemy - piszcie tutaj

Post autor: Cj Ex3 »

Szczerze to mi też się już odechciewa zaglądać.

PS. CZEMU NIC MI KU*WA NIE POWIEDZIAŁO ŻE MAM KU*WA ZAPCHANĄ SKRZYNKĘ NA PM!?
Patrzenie w prawy górny róg strony to był już mój nawyk, a teraz o tym że mam 50/50 wiadomości nie dowiem się nawet po kliknięciu w Powiadomienia. Niby nic ale odkąd mam zielony kolor co chwilę ktoś do mnie pisze (pominę już fakt że najprawdopodobniej nie dostałem nutek do pojedynku mp).
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Post autor: Krisss »

Masakra... Kiedyś siedziałem tutaj po parę godzin na dzien.... teraz wchodze tylko żeby czytać ten temat
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Walked... To nie za to jest mniej ludzi. Pogadaj z Deszczem, on ci to wytłumaczy. Coś tam zostało przestawione.
Załóżcie sobie temat do narzekania a nie tu spamujecie...
Kromcia
Specjalista

Post autor: Kromcia »

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/hydepark/245063-powiedzcie-mi-d.html
Tutaj Deszczu już mi zdążył wytłumaczyć.. ;)
Awatar użytkownika
Adamsky
Ekspert

Post autor: Adamsky »

dobra, przeczytałem post Deszcza, ale to nie zmienia faktu że troszke nam zje*ali forum, z czego jestem bardzo zawiedziony... przed wejściem nowej wersji forum byłem tutaj od rana do wieczora :D a teraz... jakoś mniej...
Jednym słowem, trzeba coś z tym zrobic. Administracja potrafiła zmienić całe forum to i musi wysłuchać naszych próśb... bo 70% userów na forum albo i wiecej domaga się tego samego...
Awatar użytkownika
B@bylon T.G.
Specjalista

Post autor: B@bylon T.G. »

Co przestawione ? ;]
Bajeruje cię.

To zależy od NAS ile wstawek ile przekierowan , i tylko od nas.
Jak nie będziemy upinać wstawek to za rok szczeli huj na te forum aż upadnie.

Miałem 4 Serwerownie więc wiem. Teraz mam też na silniku vb , trudno było z początku ale teraz już idzie jakoś.
Ale trzeba się przyłożyć by forum dobrze się prezentowało , kolorowe grupy , rangi , wszystko pilnowane by miało ręce i nogi , ktoś kogoś pilnował , tutaj tego nie ma.
Awatar użytkownika
Adamsky
Ekspert

dokładnie!! :) B@bylon T.G na Admina ;D
Awatar użytkownika
WolverineDJ
Klubowicz

Post autor: WolverineDJ »

Ja zgadzam się z Cj Ex3 ;) Co to starego wyglądu :)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Że ja niby bajeruje, ta? ;] no to jesteś w błędzie ;) zmiana długości sesji jest za razem spadkiem ilości zalogowanych osób na forum. Na prosty chłopski rozum ;) Wnioskując z twej wypowiedzi musisz mieć pojęcie o "silniku vb" a jak widać chyba nie za bardzo ;)

Kto będzie chciał na forum przebywać to będzie przebywał, kto nie będzie chciał to nie będzie przebywał, proste. Osobiście nie wiem co miała na celu ta "wielka zmiana" skoro jest gorzej jak było, a lista niedociągnięć wlecze się w nieskończoność... No ale takiego już mamy H@ ;]
Awatar użytkownika
Adamsky
Ekspert

Deszczu mówisz ze lista niedociągnięć wlecze się w nieskończoność... można ją skrócić, tylko widocznie nikomu nie chce się tego robić... doskonale Admini wiedzą co nam-userom nie pasuje, co byśmy chcieli żeby wróciło. zmienić całe forum miał kto, a teraz o drobnych poprawkach zapomnieli.

Po drugie, mówisz ze kto będzie chciał przebywać na forum, ten będzie przebywał. tyle że jak forum będzie stało w miejscu, nikt nie ogarnie tego chaosu to nikt za jakiś czas tu nie wejdzie bo nie będzie po co.

Przed tą wielką zmiana ludzie dodawali nowe utowry bo mieli po co, były rangi, byli odznaczeni za swoją prace, były statystyki, każdy mógł się pochwalić swoją praca. a teraz? nawet jak coś dodasz zostały komentarze innych użytkowników. Nie mówie,że komentarze nie cieszą, bo cieszą nawet te ktore nie są zbyt miłe, bo wiadomo co trzeba poprawic :)
Awatar użytkownika
Krisss
Specjalista

Post autor: Krisss »

Jedynym plusem jest to ze cos sie w ogóle ruszyło... Niestety niedociągnięć jest mnóstwo... Sam nic nie upnąłem od kiedy nadeszły zmiany bo po co skoro wszystkie moje statystyki poszły sie je...ć
Jeżeli ludzie nie będą umieli sie tu odnaleść i będą widzieć tyle niedociągnięć to najzwyczajniej w świecie uciekną gdzie indziej, admini muszą to szybko zrozumieć, bo w tej poprawce może być klęska forum
Awatar użytkownika
Adamsky
Ekspert

dokładnie Krisss0049 tylko wydaje się mi ze wszyscy admini wychodzą z tego samego założenia co Deszczu. Czyli- kto będzie chciał to będzie przebywał na forum...

Ja też nic nie upałem od kąd forum sie zmieniło. teraz w EH na dzien może kilka utworków się pojawia a przed ta zmiana codziennie pojawiało sie duzo nowej muzyki...
Awatar użytkownika
Zegar
Ekspert

Post autor: Zegar »

Przecież można już dodawać filmy z Yt...
Zablokowany