Zainteresowania
-
Daniel_007
Re: Zainteresowania
Mam mnóstwo zainteresowań, są to: kulturystyka (lubię sobie poćwiczyć), boks (to tak dla samoobronny), muzyka (lubię sobie posłuchać muzyki), internet (lubię sobię po-surfować) i do moich zainteresowań zaliczają się też dziewczyny :mrgreen: , a wasze??
P.S. Więcej takich tematów...
P.S. Więcej takich tematów...
-
DaWiDeK
Hmm... bardzo lubie słuchać muzy ale takiej dobrej techniawki a nie jakiegoś szajsu. Lubie sobie troche imprezować i zarywać jakieś fajne dziewczyny na dyskotekach. No i jeszcze lubie sobie troche posiedzieć w internecie :mrgreen:
To by było na tyle
To by było na tyle
-
gabcia18
Witam!
no coz moje zainteresowania nie mam ich za wiele bo nie mialam na nie czasu! ale interesuje mnie najbardziej kosmetyka, stylizacjai wizaz, niestety w tym kierunku ksztalcic sie nie bede pozostaje mi wiec protetyka bo na tym mozna robic kase! interesuje mnie tez muzyka i moje ukochany! to chyba wszystko pozdro dla wszystkich!!! GABI!8
:shock:
-
piotrekss
-
surek_xx
nic dodać nic ując jestem fanem MUZYKI TECHNO każdego rodzaju od kilku lat jeżdze na dyskoteki teraz najczęściej PROTEKTOR wola
:mrgreen:
-
miki
Ja najbardziej lubie jazde samochodem .... jednak jezdze malo :( ... rocznie ok 50 tys km .... a poza tym kocham dziewczyny .. uwielbiam sluchac dobrej muzy i bawic sie ze znajomymi ..... pozdro4all
-
Barceloniak
-
lol
Moje zainteresowania to:
Sport==> piłka nożna, jaki w tv jaki na boisku
Kompy===> czyli wszytsko co wiarze sie z nimi
Samochody====> czyli najszybsze auta, sam mam taki
Dziewczyny===> kobiety pełne ... majace cos w sobie,
styka, pozdro.
Sport==> piłka nożna, jaki w tv jaki na boisku