Techno vs. HH
Re: Techno vs. HH
Ja chyba powinienem wpisać się po środku
Uwielbiam techno i trance, ale czasem lubię też posłuchać dobrego hip-hopu, więc nie oddam głosu 
-
grochuprochu
Techno Rulezzzzz!! proste ze wole słuchac techna a szczególnie takiego w którym jest JAZDECZKA od poczatku do konca! Jesli chodzi o HH to niektóre kawałki sa spoko ale ich teksty to wałki! TECHNOO NON STOP!!...... pozdroo
-
Storm
Wg mnie Techno rulzzz
Nie lubie hiphopu i głupich rymowanek w nim zamieszczonych... Śpiewają sami nie wiedzą o czym... O jakiś suczkach itp itd beznadzieja...
Nie lubie hiphopu i głupich rymowanek w nim zamieszczonych... Śpiewają sami nie wiedzą o czym... O jakiś suczkach itp itd beznadzieja...
-
pawelsqn
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
A ja od zawsze lubiłem popowe kawałki... Kylie Minogue i takie tam...
Ale od czterech lat liczy się już tylko TECHNO!!!
Ale od czterech lat liczy się już tylko TECHNO!!!
-
Light
W sumie też jestem za techno. A wszystko zaczęło się od "niewinnego" Scootera. Kiedyś moja ciocia palnęła że to "sieczkarnia"... Przecież sieczkarnia jest faaajna... no nie? 
-
DJ FIGA
No oczywiście że Techno :!: :!: :!:
Techno jak nic
Kiedyś lubiłem Hip- Hop, ale teraz tylko Techno
Pozdro

Techno jak nic
Pozdro
-
Paul Majer
A ktoś z was w ogole wie co to techno? Bo wydaje mi się, że mylicie trance z techno (może nie wszyscy).
Jak byś nie wiedział to Trance czy House jest odmiana Techna... wiec troszke poczytaj na ten temat a potem coś napisz...!!A ktoś z was w ogole wie co to techno? Bo wydaje mi się, że mylicie trance z techno (może nie wszyscy).
-
Paul Majer
Żyjemy w takich czasach gdzie te style są zupełnie inne. Dla jednego np Drum'n'Bass jest czymś zajebistym a np Trance chłamem i szmaciarstwem......no, ale dla ciebie widocznie wszystko to techno.Dyzm4 pisze:Jak byś nie wiedział to Trance czy House jest odmiana Techna... wiec troszke poczytaj na ten temat a potem coś napisz...!!A ktoś z was w ogole wie co to techno? Bo wydaje mi się, że mylicie trance z techno (może nie wszyscy).
Hmm tak więc według ciebie np C-Bool gra to samo co np The Speed Freak, bo bo wszystko to techno przecież.
Teraz jest tyle podgatunków, że nie można tak muzyki elektronicznej generalizować.
Jakbyć poszedł na impreze gdzie gra się np sam speedcore i powiedział do dj'a: ej puść takie fajne techno kalwi i remi - explosion, to by ci chyba ten dj na buzie splunął, bo dla niego takie coś to po prostu *****.