W jakie gry gracie? :P
-
YaHuPL
Re: W jakie gry gracie? :P
Od ponad roku gram tylko w dwie gry.
World of Warcraft TBC na privie
Warcraft 3 Region of chaos na BattleNet
World of Warcraft TBC na privie
Warcraft 3 Region of chaos na BattleNet
ogólnie to wszystkie części 3D GTA, PES 6 (08 mi sie nie chce ściągać
), DSJ 3 
No To Tak Cs 1.6,Tactical Ops Assault on Terror,Quake III Arena,Unreal 2004,
ostatnio SiberianStrikeX na kompa cos fajnego
,mam jeszcze Obliviona do Przejscia 40 lev,a jeszcze nie ruszyłem porzadnie fabuły
,cała serie Gothic pykało sie,czesc 2 przeszłem 5 razy,3 raz naj mniej mi sie podobała,1 bodajze 3 razy 
ostatnio SiberianStrikeX na kompa cos fajnego
-
NicraM
CS 1.6
Lineage ][
Medieval II Total War
moją ulubioną grą są rowniez programy muzyczne
Lineage ][
Medieval II Total War
moją ulubioną grą są rowniez programy muzyczne
W gru to ja nie gram ale sis niedawno przyniosła Play Station 2 i sobie tam pogrywam 
-
Kozak Rap
zauważyliście że im nowsze gry tym... gorsze? Tak tak, grafika kosmiczna, miliony efektów, dźwięków, mapy wielkości Jowisza. Ale nie ta grywalność panowie (i panie). Amiga 500 konsolą wszechczasów, Heroes , Cyvilization, Fallout, Diablo z peceta, choć z nowszych też zdarzają się perełki
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Kozak Rap, coś w tym jest. Pamiętam dobrze jak kiedyś napieprzałem dniami i nocami w Warcrafta II, pierwsze trzy części Herosów, obydwa Fallouty, Deus Exa... ostatnia gra która mnie wciągnęła maksymalnie to Morrowind, przeszedłem ją z pięć razy od początku do końca, razem z dwoma dodatkami 
A w Obliviona jeszcze nie grałem, mam ale boję się że jak zacznę grać na trzy miesiące przed maturą to będę miał potem przesrane
A w Obliviona jeszcze nie grałem, mam ale boję się że jak zacznę grać na trzy miesiące przed maturą to będę miał potem przesrane
Knight Online
UT 2004
Football manager 08
CS 1.6
i Gothic I, Gothic II i Gothic III (To są moje najwieksze nałogi
;D ;D )
UT 2004
Football manager 08
CS 1.6
W gry gram baaardzo rzadko bo albo mi sie nie chce albo nie mam czasu. Jedyne gry jakie mam na kompie to GTA SA i Speedway GP 2. Reszta to królestwo muzy 
-
baran0001