Re: Avatary i grafiki dla każdego!
ej ej ej
ja ponawiam swoja prosbe i tez chcialabym miec w avku swoj nick 
-
xnika113
W takim razie ja bym prosiła o ładną przeróbkę fotki z psiakiem. Żeby było na podpis. Oczywiście mój nick i nazwa forum
A co do avka, to na tej fotce z ulicą. Wiem, trzeba trochę to zmniejszyć, ale to chyba nie problem, nie?? No i również nick i nazwa forum x) ^^ Z góry dzięki 
-
xnika113
Dzięki Puffpffu
Czekam jeszcze od kogoś na focię z psiakiem
[ Dodano: 23-02-2007, 17:38 ]
OK, już nie trzeba. Sama znalazłam se fajną czcionkę ^^ i zrobiłam. Zresztą jakby ktoś chciał, ale TYLKO napis (nie mam profesjonalnego programiku) to można pisać. Mogę trochę pokombinować. Tylko bym prosiła o materiały oczywiście
Pozdro ^^
[ Dodano: 23-02-2007, 19:57 ]
sabanek nie wiem, czy Ci się spodoba, ale spróbowałam
[ Dodano: 23-02-2007, 20:16 ]
pawelsqn, wiem, że to stara Twoja wiadomość, ale mam nadzieję, że jeszcze aktualna
[ Dodano: 23-02-2007, 17:38 ]
OK, już nie trzeba. Sama znalazłam se fajną czcionkę ^^ i zrobiłam. Zresztą jakby ktoś chciał, ale TYLKO napis (nie mam profesjonalnego programiku) to można pisać. Mogę trochę pokombinować. Tylko bym prosiła o materiały oczywiście
[ Dodano: 23-02-2007, 19:57 ]
sabanek nie wiem, czy Ci się spodoba, ale spróbowałam
[ Dodano: 23-02-2007, 20:16 ]
pawelsqn, wiem, że to stara Twoja wiadomość, ale mam nadzieję, że jeszcze aktualna
-
fckr
xnika113 coś tam porobiłem
nic lepszego nie zrobię. no chyba że jutro jak wstanę 
no to ja bym chcial tez avatara, najlepiej z jakims znanym dj-em np dj ozi. pozdro
i dziekuje
no przyznam myŚlaŁem nad jakimŚ lepszym wykonaniem ale i tak wielkie dziĘki 
Puffpffu, dzieki Ci wielkie 
xnika113, to ja mam do Ciebie prosbe...umiescisz mi nazwe forum w avku i w podpisie ? z gory dzieki
xnika113, to ja mam do Ciebie prosbe...umiescisz mi nazwe forum w avku i w podpisie ? z gory dzieki
-
xnika113
no sabanek nie marudź już xP asta - już mam obydwa (nie wiem, czy się spodoba xP)
Prosze o avatar i grafikę dla DJ Stowniee lub DJ'ka Stowniee(jak kto woli)