Kasowanie ssaków? Twój głos jest ważny!

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.

Czy usuwać użytkowników którzy nie napisali ani jednego postu?

Zdecydowanie tak!!!
177
62%
Zdecydowanie nie!!!
59
21%
Mi to lotto ;) Mnie to nie dotyczy...
39
14%
Nie mam zdania
12
4%

Liczba głosów: 287

-Lucas-

Re: Kasowanie ssaków? Twój głos jest ważny!

Post autor: -Lucas- »

abc
Cybaaa

Post autor: Cybaaa »

dopra dopra... no nowy jestem i troszq minelo zanim skumalem temat ale juz wszystko kumam :P
Zielona

Post autor: Zielona »

moje zdanie wyglada tak : ssakow nalezy kasowac ...ale nie sa ssakami ci co nie pisza postow ...moze tak bo sa tu ludzie co przychodza i wiekszosc kometuja tylko ...nie wrzucajac nic...przykladami podawac nie bede bo po co....tacy ludzie sa ok sciagna skomentuja i ida...a usuwani powini byc tacy co nic nie pisza i nic nie wrucaja ...tyle na ten temat ...i sie tam nie pobijcie czasem :D ...a co do dj witka to wiem ze niektorzy tu wrzucaja z jego stronki utwory bo to sie da latwo sprawdzic przeciez...jak ktos slucha muzy w WMP to we wlasciwosciach wszystko pisze jak byk ...wiec ludzie jaj nie robcie...co jest wasze z dysku lub sciagniete z progsa jakiegos to jest ...co z innego forum to inna bajka...

PS wiec niewiem jak mam zaglosowac bo nie zostalo jak dla mnie wyjasnione pojecie ssaki: czy to osoby ktore nic nie pisza czy osoby ktore nic nie wrzucaja .....zdecydowanie kasowac nalezy tych co ani nie pisza i nie wrzucaja nic ..tyle

zreszta widac na pierwszy rzut oka ze jak ktos ma punkty czy piwka to bierze udzial w zyciu forum wiec pijawka napewno nie jest...powinna byc od czasu do czasu sprawdzana aktywnosc takiego uzytkownika i to samo wyjdzie.....dziekuje skonczylam ;)
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

PS wiec niewiem jak mam zaglosowac bo nie zostalo jak dla mnie wyjasnione pojecie ssaki: czy to osoby ktore nic nie pisza czy osoby ktore nic nie wrzucaja
Ssaki to osoby co biora i nic nie piszą... i nic nie dają :D
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Ja tylko na chwilkę więc napiszę krótko - zgadzam się z grubsza z Zieloną i wszystkimi, którzy chcą wywalenia pijawek z forum... a dla ludzi, którzy piszą że dają piwo, podczas gdy tak nie robią - warny :mrgreen:
Zielona

Post autor: Zielona »

Dyzm4 pisze:Ssaki to osoby co biora i nic nie piszą... i nic nie dają :D
nio to jesli wszystkie te trzy rzeczy to to ja glosuje na tak
Awatar użytkownika
araspt
Nowicjusz

Post autor: araspt »

masci6 napisał
ja jestem za nie! sciagam sobie kilka piosenek naraz, potem przesluchuje wszystkie i pozniej nie chce mi sie wracac, szukac, tych stron aby to skomentowac, srac sie uzerac, szkoda na to czasu, wole dalej sobie sciagac! Sciagam sobie z kilku serwerow muze i na innych jakos takiego problemu nie ma! wedlug mnie to nic nie da takie usuwanie, jak komus bedzie zalezalo zalozy sobie nowe konto, przysporzy to tylko administratorowi wiecej pracy! poza tym co to bedzie za komentarze "fajna nutka", jak moje konto bedzie zablokowane to zaloze sobie nowe albo bede korzystal z innego i zaraz po sciagnieciu piosenki nie bede jej sluchal tylko od razu takiego koma wrzuce! Nie wiem, zalazy komus tak na tym aby miec jak najwiecej komentarzt albo piw, chcecie sie chwalic miedzy soba kt oma wiecej! Widac ze nie na darmo Polska slynie z BIUROKRACJI!!!!!
No to jest przykład czystego ssaczka to człowiek siedzi godzinami przed kompem a wiadomo ze np album jakiegos zespołu nie robi sie w 10 sekund tylko schodzi troszeczke czasu, tak samo jak pojedyncze nutki to juz zalezy jakie kto ma łącze.A taka osobka pozniej napisze nie napisze komentarza bo szkoda czasu.No tak a czas na sciaganie sie ma a na komentowanie juz nie.A to jak idziesz do klopa to sie nie podcierasz bo szkoda czau no to ci gratuluje a fuj.Ja staram sie jakiegos komenta wstawić.A taki np"fajna nutka"mnie np cieszy bo wiem ze sie podoba o a jak sie ciesze jeszcze jak postawi sie piwo.a ile jest np "masz piwo za nutke" a wcale cie postawi.Przeciesz jak wchodzi sie na jakis post jak byk prosto w oczy rzuca sie migajacy zolty kufel z piwem i jeszcze jak byk pogrubionymi literkami napisane jest beer.Wystarczy wejsc na uzytkownicy kliknąc w posty i jechac do na sam koniec wszysto bedzie wiadomo kto ssie.
A z tymi piwkami, punkcikami i komentarzami to jest fajna zabawa.
To tylko taki przykład. A i jeszcze do tej biurokracji to jak zaczniecz pracowac kiedys w jakiejs pracy to powiedz szefowi ze chcesz pracowac za darmo bo ci kasa ci niepotrzebna i chwalic sie nie bedziesz.
Wiec jestem za usuwaniem takich osób.

Wiec jesli masz odrobiny checi tzn nikt na sile nie bedzie zmuszal

[glow=red ]To Postaw Pivko Bo To Naprawde Miłe.[/glow :0 49350e5ff]
kingmaster86

Post autor: kingmaster86 »

Zdecydowanie tak!!!!! zaglosowalem na tak chociaz nie wstawilem jeszcze zadnego linka do utworku ale jestem na tak :evil:
oloo
Nowicjusz

Post autor: oloo »

Moze moje zdanie sie mniej liczy bo jestem Tu nowy ale badzmy realistami.
Uploader sie stara, wgrywa na serwer, WYBIERA najlepsze nuty ze swojej play listy a Ty jeden z drugim SCIAGNIESZ i nawet nie podziekujesz... Ej to troche jest nie tak co? Czy to tak trudno kilknac ikonke BEER, i nie musisz pisac postu. A jezeli jestes mily to napiszesz ze Dziekujesz i TYLE.

oloo.
SzyMcio_Master

Post autor: SzyMcio_Master »

moze mi ktos powiedziec czemu nie moge zalozyc tematu na szukam ... ?
amsteel
Nowicjusz

Post autor: amsteel »

nie wiem czy ktoś już doszedł do tego samego wniosku co ja bo nie czytałem dokladnie wszystkich odpowiedzi. ale moje zdanie jest takie, ze kasowanie ssaków nić nie da. przynajmniej nie zwalczy wszystkich przypadków ssaków. ja myśle ze osoby zakladające temat powinny chować link w takie miejsce, które będą znały osoby np które mają więcej niż 200 punktów. to tylko moja koncepcja, nie musi być trafna. pozdro 4 all.
sekim

Post autor: sekim »

No oczywiście że TAK!! Tylko powiedzicie mi droga administracjo czemu mnie usunięto? starcilem punkty piwa......ech szkoda slow, i pisalem posty, i komentowalem...szkoda slow
SemiCom

Post autor: SemiCom »

wprowadzic HIDE i karac za brak edit po przesłuchaniu nutki .......potem ssaka usuwac jak nazbieraja sie ostrzezenia i to było by najlepsze rozwiazanie
ODPOWIEDZ