Ulubiona książka...
-
Kasztanek90
Re: Ulubiona książka...
Tak czytałem... Wspaniała książka... Tak mnie zainspirowała że postanowiłem jechać do teatru na tą sztukę... 
-
Fajek
Dzieki ze odpisałes... Potrzebowałem tego
Jezdzisz do teatru? Ja tez....
[ Dodano: 28-01-2008, 19:58 ]
Lubie tez "Eragona"
Tez go ktos lubi?
:-)
Jezdzisz do teatru? Ja tez....
[ Dodano: 28-01-2008, 19:58 ]
Lubie tez "Eragona"
Tez go ktos lubi?
- masak (Jestem Hardkorem)
- Specjalista
Mam nadzieję że tylko jaja se robisz, jeśli piszesz szczerze - przez grzeczność nie skomentuję." pisze:nie wiem jak można lubić czytać książki
-
Marcinekg007
- Użytkownik
nigdy nie przeczytałem książki tylko dobre streszczenia !!!
jakoś te czwórki sie ma!!!!!!!!!!!

jakoś też książek nie czytam i głupi przez to nie jestem... studiuje w końcu
swoją drogą koniamy by mnie nie zaciągli do przeczytania książki dzisiaj
mimo wszelkich przekonać/stereotypów nie ogranicza to mojej wyobraźni...
- Specjalista
Piotrek, nie twierdzę że ludzie nieczytający książek są gorsi - ale chwalić też się nie mają czym
To tak jakby być dumnym z bycia kastratem 
Czytac dobra ksiazke to tak jakby ogladac dobry film, z tym ze dobry film konczy sie po 1,5h a dobra ksiazka moze trwac 3 dni
- Specjalista
Dokładnie!" pisze:Czytac dobra ksiazke to tak jakby ogladac dobry film, z tym ze dobry film konczy sie po 1,5h a dobra ksiazka moze trwac 3 dni
A ja właśnie czytam "Wybrakówkę" Olega Diwowa, popularnego rosyjskiego pisarza fantastycznego. W ogóle ruska (i ukraińska) fantastyka są jedymi z najlepszych na świecie
Ja popieram fantastyke, i szczeże moge polecić takie ksiązki jak:
Upadek Imperium Strachu - Trzy tomy są
Piękna książa, akcja, romanse, polityka gwiezdna itp.
Sierżant - książka osadzana w dziwnych realiach, żołnierze walczący ze wsparcie magów.
Ostanio przeczytałem: Diablo: Dziedzictwo Krwi, z początku przynudzania jest ale potem się nieźle rozkręca. Niedługo kupie sobie kolejne częsc, ale chwilowo kasy brak :(
Upadek Imperium Strachu - Trzy tomy są
Sierżant - książka osadzana w dziwnych realiach, żołnierze walczący ze wsparcie magów.
Ostanio przeczytałem: Diablo: Dziedzictwo Krwi, z początku przynudzania jest ale potem się nieźle rozkręca. Niedługo kupie sobie kolejne częsc, ale chwilowo kasy brak :(
Ja tam dorzucę się co do Guy N. Smitha. Czytałem jego kilka książek i mogę polecić przede wszystkim "Fobię" i "Obóz". Szczególnie "Fobia" zrobiła na mnie duże wrażenie. Ma swój klimat.
-
bzq
musze sie do czegos przyznac ..
mianowicie jedyna ksiazke jaka przeczytalem do konca bylo "W pustyni i w puszczy" i wedlug mnie nie ma bardziej wciagajacej ksiazki jezeli chodzi o takich leni jak ja ktorzy przeczytaja 3/4 ksiazki i reszta sciaga bo sie juz nie chce czytac czy tez nie ma na to czasu...
nie mniej jednak jest to ksiazka bardzo wciagajaca i pelna przygod.
"Tomka" tez czytalem ale jakos mi tak nie podszedla i zazwyczaj kolejne jego czesci konczyly sie w polowie ksiazki
mianowicie jedyna ksiazke jaka przeczytalem do konca bylo "W pustyni i w puszczy" i wedlug mnie nie ma bardziej wciagajacej ksiazki jezeli chodzi o takich leni jak ja ktorzy przeczytaja 3/4 ksiazki i reszta sciaga bo sie juz nie chce czytac czy tez nie ma na to czasu...
nie mniej jednak jest to ksiazka bardzo wciagajaca i pelna przygod.
"Tomka" tez czytalem ale jakos mi tak nie podszedla i zazwyczaj kolejne jego czesci konczyly sie w polowie ksiazki
- Specjalista