Desaparecidos & Walter Master - Ibizaaaaaaaaaa!!!
-
zaba21x
Re: Desaparecidos & Walter Master - Ibizaaaaaaaaaa!!!
mnie również sie kawałek spodobał .... ma w sobie coś co łatwo wpada w ucho ...... POLECAM !!!!!

Po pierwsze gratuluje taaaakiej ilości komentarzy....brawo!
Co do nutki...nie podoba mi sie wogóle, wiec dziwie sie ze ludzie tak sie zachwycają :p hehe No a szczerze...bardzo fajny bicik, utrzymany jest w całosci utworu...oczywiscie nie pisze o momentach kiedy nastepuje wyciszenie...no i saksik dodaje niesamowitego klimatu..nono, dobre dobre...Aaaa i oczwiscie nie moge zapomniec o vocalu który fajnie nakreca tą maszynkę porządnego hałsidła
Nooo, ale co ja moge wiedziec....przeciez ja sie nie znam na muzyce wcale aa wcale, hehe
- Polecam!
pzdr.
Co do nutki...nie podoba mi sie wogóle, wiec dziwie sie ze ludzie tak sie zachwycają :p hehe No a szczerze...bardzo fajny bicik, utrzymany jest w całosci utworu...oczywiscie nie pisze o momentach kiedy nastepuje wyciszenie...no i saksik dodaje niesamowitego klimatu..nono, dobre dobre...Aaaa i oczwiscie nie moge zapomniec o vocalu który fajnie nakreca tą maszynkę porządnego hałsidła
pzdr.
-
aliensik
bajeczny utworek ostatnio go slyszalem w klubie to myslalem ze mnie z kapci wyrwie 
w klubie w kapciach ?matuseki pisze:bajeczny utworek ostatnio go slyszalem w klubie to myslalem ze mnie z kapci wyrwie![]()
hehe
dżołk.
-
jakubos
mega nuta , super brzmienie i thx dla ciebie pozfro
-
djmartinez
Nutka jest niezła mieszanką, ale wymiata fajnie sie tego słucha