Jakiego macie antyvirusa??
Re: Jakiego macie antyvirusa??
Jeśli chodzi o programy darmowe, to zdecydowanie Avast i ciężko znaleźć coś lepszego. Obecnie korzystam jednak z Norton Internet Security 2009 i nie mogę narzekać, zero problemów ze złośliwym oprogramowaniem, nie obciąża zasobów komputera i naprawdę trudno mu coś zarzucić. Tyle, że trzeba za niego zapłacić.
- DeeJay Yang
- Specjalista
Avast może jest dobry tylko z darmowych ale z płatnych polecam Eseta lub Kasperskiego
pozdro.
pozdro.
- radekdudek11
- Specjalista
- CooperMaster
- Ekspert
-
Padle
Podzielam to co mówi też mam Eseta i jest taki jak trzeba nie zwlania przynajmniej kompa jak Avast :/
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/members/enke31/Re: Jakiego macie antyvirusa??
oczywiscie ze mam Eset Nod 32
według mnie spisuje sie 100 razy lepiej niż Kaspersky czy Avast
według mnie spisuje sie 100 razy lepiej niż Kaspersky czy Avast
-
TumusXD
ja mam eset smart secrity . ale i tak mam troche wirusów
a kasperski na moim kompie strasznie muli . komp ma ponad 5 lat to ma prawo mulic 
Przesiadlem sie z Avasta na NOD32. I powiem ze nie zaluje chociazby dlatego ze firma ESET czesciej udostepnia aktualizacje. Mialem Smart Security rowniez. Ale to nie ma roznicy. SS i Nod to jest to samo praktycznie. Nie zebym zarzucal cos Avast'owi ale jakos mnie nie przekonal,mialem nadal wrazenie ze viry siedza mi w kompie. Po antyvirze firmy ESET wyszukalo mi tego shitu troche wiec moje przypuszczenia sie potwierdzily dlatego dostawce zmienilem
Z tego co sie orientuje to Kaspersky bardziel muli PC niz ESET(troszeczke tylko
). A Pande z miejsca odradzam.
Zamulacz roku + powiklania po deinstalacji wystepuja czasem.
PS. Co z tego ze ESET platny :> ruski codziennie udostepniaja klucze (miesieczne) Ja tak korzystam co miech moze dwa zmieniam klucz ktory wygasnie na nowy i jest wszystko OK.
PS. Co z tego ze ESET platny :> ruski codziennie udostepniaja klucze (miesieczne) Ja tak korzystam co miech moze dwa zmieniam klucz ktory wygasnie na nowy i jest wszystko OK.
-
TumusXD
heh. ja mam wrażenie ze dalej siedzą wirusy na kompie . jak wchodzę w procesy to jakieś głupoty pokazuje. nie znam się ale pewnie to jakieś wirusy.