Czy przespałbyś się z osobą powyżej?
Re: Czy przespałbyś się z osobą powyżej?
hehehe, nie no wiesz kazdy sposób jest dobry żeby sie dobrze zabawić 
kiedyś ktoś powiedział ale nie wiem czy to prawda :p krążą takie posłuchy hehe że podobno kiedyś ktoś tak powiedział
że niby można dobrze sie bawić nawet bez alkoholu i używek
hehe ale tylko tak słyszałem nie wiem czy to prawda 
hehehehe, no wiesz mój drogi zabawa bez "uzywek" tych lub innych jest mozliwa, a to wszystko zależy od towarzystwa i od człowieka...no ale po co sie tak wysilac...jak jest tyle wspomagaczy typu tequila i cytrynka...

Wiesz Pauli lepiej pić i pobić sie z automatem parkingowym niż kierowac ruchem i dostać za to mandat ;-D 
A grzeczny jestem prawie zawsze jak piję ostatnio to był przypadek jeden na pięć ?

A co do wspomagaczy to wszystko zależy od towarzystwa bo jak towarzystwo dobre to i zabawa dobra bez alkoholu
A grzeczny jestem prawie zawsze jak piję ostatnio to był przypadek jeden na pięć ?
A co do wspomagaczy to wszystko zależy od towarzystwa bo jak towarzystwo dobre to i zabawa dobra bez alkoholu
dokładnie jeśli jest dobra ekipa nic więcej nie trza do dobrej zabawy 
ale w końcu tequile i cytrynkę zrobiono dla ludzi więc czemu mamy z tego rezygnować hehehe
ale w końcu tequile i cytrynkę zrobiono dla ludzi więc czemu mamy z tego rezygnować hehehe
Albo Finlandia... Jakiś dobry Koniak albo Whiskey
To jest życie
:-D
Ty ale nie będę z tobą spał
Co najwyżej mogę na balety iść
:-D
no prosze, prosze jakie umawiania sie
...i wiesz co Krzysio...odczep sie od mojego mandatu
ja to robiłam wsłusznej sprawie...no a co niektórzy tego nie docenili 
whisky...fuj nie lubie...ale finlandie, zlbo Oooo Absolut do tego kurant mniam mniam
:D
whisky...fuj nie lubie...ale finlandie, zlbo Oooo Absolut do tego kurant mniam mniam
No ja przecież nic nie mam do twojego mandatu
Co do Whisky to polubiłem w tym roku jak piłem drinki z Colą bardzo dobrze wchodzi... Polecam

Co do Whisky to polubiłem w tym roku jak piłem drinki z Colą bardzo dobrze wchodzi... Polecam
Whisky lobię z colą oczywiście w Anglii sie nauczyłem to pić
można kostki lodu dorzucić i bomba
polecam wszystkim również