Techno vs. HH
Re: Techno vs. HH
Stary chyba sie nie zrozumieliśmy... :\ Moze i kazdy styl różni sie od siebie... Ale każdy styl jest gatunkiem lub podgatunkiem Słowa Techno...!! A w tej ankiecie jest wyraźnie Napisane Techno czy H-H...!! Bo np. H-H też ma swoje podgatunki...!! Ta ankieta jest ogólna.... WIęc naparwde poczytaj i rozważ sobie wszystko a następnie udzielaj sie...!!
-
Paul Majer
A ja chyba wyraźnie napisałem, że w dzisiejszych czasach nie można tak generalizować tej muzyki, bo to po prostu głupie.
Nic nie ejst głupie... Zresztą każdy Ci to powie ze generalizowanie muzyki Twoim słowem jest Ok. Jak by tak nie było ludzie by sie tym nie zajmowali i nie tworzyli by tych podgatunków...!!A ja chyba wyraźnie napisałem, że w dzisiejszych czasach nie można tak generalizować tej muzyki, bo to po prostu głupie.
-
Paul Majer
OK jak tam uważasz, moim zdaniem to forum ma związek z muzyką trance i hardstyle. I tego bym się trzymał, bo mówienie na każdą muzykę z bitem TECHNO jest dla mnie prostactwem.
Czy ktoś tu mówi na Trance - techno... lub coś w tym stylu...??
Zejdź na ziemie...!
Zejdź na ziemie...!
-
Paul Majer
Dyzm4 pisze:Czy ktoś tu mówi na Trance - techno... lub coś w tym stylu...??
Zejdź na ziemie...!
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/viewtopic.php?t=6157&highlight=techniawkaRe: Techno vs. HH
No to porozmawiaj sobie z tamta osobą na ten temat co tak pisze...... Choć ja w tym i tak nic złego nie widze...!
-
Kal44
troche tego troche tego ale przewaznie klubowe bity... polski HH jest spoko.. nie slucham amerykanskiego szajsu
- Konstantyn XI
- Klubowicz