Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
- stokrotka116
- Użytkownik
Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
Chciałabym zapytać administratorów (głownie chomika) o treść jednego z ostatnich zdań zamieszczonych w regulaminie, tutaj cytuje;''Osoby które nie napisały ani jednego postu lub tematu będą regularnie usuwane!''
Chyba jednak wam to nie wychodzi ...,bo przeglądałam ostatnio liste użytkowników i jest wiele takich osób które nic nie napisały a ostatni raz logowały się np rok temu....
Mozę ktoś pomyśli ze się czepiam lecz nie o to mi chodzi. Chcialam tylko zmienić login ...sprawdzałam czy nie jest przypadkiem zajęty i niestety był i to właśnie przez jedna z takich osób...
Chyba jednak wam to nie wychodzi ...,bo przeglądałam ostatnio liste użytkowników i jest wiele takich osób które nic nie napisały a ostatni raz logowały się np rok temu....
Mozę ktoś pomyśli ze się czepiam lecz nie o to mi chodzi. Chcialam tylko zmienić login ...sprawdzałam czy nie jest przypadkiem zajęty i niestety był i to właśnie przez jedna z takich osób...
Nie poradzisz. Chomik na slowach konczy. Nie wiadomo co on teraz odpier... ale wydaje sie to bardzo zalosne. Jego aktualne dzialania sa wprost nie do skomentowania .
I tu sie zwracam bezposrednio do CB PANIE ADMINISTRATORZE:
Podaj jakikolwiek argument wyjasniajacy TWOJE mankamenty w opiece forum i parszywe lenistwo.
Jezeli nie masz czasu to oddaj stery innemu podwladnemu ADMINOWI.
Jezeli dasz mi jakiekolwiek ostrzezenie czy bana to sie zasmieje chyba ;x
I tu sie zwracam bezposrednio do CB PANIE ADMINISTRATORZE:
Podaj jakikolwiek argument wyjasniajacy TWOJE mankamenty w opiece forum i parszywe lenistwo.
Jezeli nie masz czasu to oddaj stery innemu podwladnemu ADMINOWI.
Jezeli dasz mi jakiekolwiek ostrzezenie czy bana to sie zasmieje chyba ;x
- stokrotka116
- Użytkownik
no tak jak zwykle .... nie jestem długo na tym forum ,ale już zauważyłam ze każdy pomysł lub uwaga zwykłego użytkownika i tak kończy się tu niczym( i to delikatnie mówiąc)...ale zgadzam się z kolega powyżej może czas podzielić sie sterami z kimś innym???
co zrobic zeby np z promo dj wznosic sie w gore nie jest to opisane !
Jezeli dobrze zrozumialem to chodzi Ci o wiekszy status rangi jak np MP(Music Producer)
Na range MP musisz brac udzial w rekrutacji jezeli przejdziesz ja pozytywnie otrzymujesz range proste. Szczegoly znajdziesz w dziale z rekrutacja..
Na range MP musisz brac udzial w rekrutacji jezeli przejdziesz ja pozytywnie otrzymujesz range proste. Szczegoly znajdziesz w dziale z rekrutacja..
Czy za pobieranie piosenek z tej strony pobierana jest od nas opłata ?
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
-
Kwasuu
Chciałbym się spytać, bo nigdzie nie ma o tym wzmianki: czy można wrzucać tylko pliki w zippy czy np. z soundcloud też?
Można wrzucać też z Soundcloud, aczkolwiek zaleca się wrzucanie na zippy.
Takze moga byc to serwery roznej masci (najlepiej popularne) ale ma byc w temacie tez uwzgledniony player zippyshare.
elo mam pytanie jak zostać uploaderem ? Bo pisze żeby dużo wrzucać ale nie jest to określone dokładnie .
No mając 26 wrzut to uploaderem nie zostaniesz
Ale nie wiem czy w ogóle ktokolwiek tego teraz pilnuje. No i też limit nie jest od jakiejś określonej liczby. Spójrz, gdyby uploader był od stu wrzut to już dawno bym go miał, ale z drugiej strony 150 nut / 4 lata (1400 dni) to bardzo malutko, więc bardziej liczy się ratio, jakość i to, czy po otrzymaniu rangi upiesz dalej.
A tak teraz patrzę i stwierdzam że mi wrzuty poznikały, a miałem ich 130. Ej no
A tak teraz patrzę i stwierdzam że mi wrzuty poznikały, a miałem ich 130. Ej no