Re: Avatary i grafiki dla każdego!
Mógłby przedstawiać jakąś dj'ke za konsoletą z moim podpisem lub coś z techno
-
izunia
prosilabym o avatarka najlepiej z zespolem green day ewentualnie evanescence
[glow=red][/glow][shadow=orange][/shadow]
-
xnika113
DJ Stowniee, innej fotki nie znalazłam, niestety. Mimo to zrobiłam i jeszcze jedno - nie znalazłam fotki na podpis, ale poszukam. Chyba, że Ty byś miała, to mi podrzuć. izunia, dla Ciebie znalazłam taką foteczkę, ale jak chcesz inne, to mów, mam ja=eszcze kilka Green Daya, a Evanescence postaram się znaleźć. Jednak niczego nie obiecuję x( Pozdro x)
xnika113 dzieki za avatar. mozna prosić o jakas grafikę dla dj stowniee?
O to ja tez poprosze o przerobke mojego
. Wystarczy tylko nick dodac na avku i jakies efekty wedle uznania
Z gory thx 
-
slaby
Prosił bym o avatara z obrazkiem lub fotką z najnowszej imprezy qlimax 2006.r z moim nickiem. z góry dziękuje bardzo za prace i pozdrawiam gorąco 
-
Madzia_muszka
-
Leader
Hej, mam pytanie czy napisy gif tez mozecie zrobic? jesli tak to bardzo bym prosił o gif z moim nickiem > Leader >
-
xnika113
Ile tych zamówień xP Narazie mam dwa. Tak, Leader, robimy napisy gif (przynajmniej ja xP A jakie ma być tło do tego?? Bujnos mam dla Ciebie cztery avatary, wybierz sobie najlepszy Twoim zdaniem. A co do avka z qlimex 2006. Też mam, ale trudno znaleźć było fotki xP Ale mam xP I też kilka ^^
xnika113, patrze ze niezle Ci to idzie, więc może spruóbuj zrobic podpis dla Moderaor team, taki jak ja mam tylko orginalny skład no i tło już jakie sobie uważasz.
-
xnika113
Dzięki maniek1985 ^^ Staram się
No dobra mogę cos zrobić, ale nie wiem, czy dzisiaj zdążę. No i jest jeden malutki, a może dwa problemiki - po pierwsze - jutro rano jadę na kilka tygodni do sanatorium i nawet nie wiem, kiedy wrócę... Po drugie dopiero zaczynam kombinować z grafiką i nie za dużo nie czytałam na ten temat... Jak narazie mogę zrobić taki napis na jakiejś fotce z fajną czcionką (mam ich wiele xP), a może po powrocie zacznę coś kombinować. Za późno sie za to wzięłam, a mam kilkudziesięciodniową wersję PSP x/ Oprócz tego mam na kompie tylko ACD See 7.0 i musiałabym do niego znalęźć pluginy... Ale jak narazie, postaram się coś zrobić ^^ Pozdro
[ Dodano: 28-02-2007, 11
2 ]
Pierwsza propozycja, coprawda zrobiona na szybko, ale jest ^^ Mam nadzieję, że choć trochę się spodoba...
Niestety, wszyscy nie wzmieścili się w jednej linijce, ale mam nadzieję, że przynajmniej jest czytelne ^^ Starałam się ^^ Pozdro
[ Dodano: 28-02-2007, 11
Pierwsza propozycja, coprawda zrobiona na szybko, ale jest ^^ Mam nadzieję, że choć trochę się spodoba...